Ábel Anitától élő adásban kérdezték meg, hogy van-e érettségije

A műsorvezetőnő csípős kiszólással toldotta meg a választ.

2021. november 17., 11:57

Szerző:

Vásáry André szerepelt az Ébredj velünk című reggeli műsorban a Life TV-n kedden. Az énekes elsősorban realityszerepléseiről beszélt: a beszólós zsűriről ismert Konyhafőnök VIP-ba például úgy ment el, hogy egyáltalán nem tud főzni és nem is szeret. Ezzel kapcsolatosan hozza szóba, hogy olyan volt számára a forgatás, mint amikor úgy ment be a gimnáziumba, hogy nem készült fel rendesen a tananyagból. Mesélés közben megkérdezi a két műsorvezetőt, Ábel Anitát és Bereczki Zoltánt, hogy nekik is volt-e ilyen élményük, majd eszébe jut, hogy Ábel Anita gyerekszínész volt, így talán magántanuló lehetett.

„Nem voltam magántanuló soha”

– oszlatja el a tévhitet Ábel Anita.

„Érettségid van?”

– kérdez megint Vásáry André, most már nevetve, de Ábel Anita először komoly választ ad.

„Van, igen”

– mondja Ábel Anita, és Vásáry André itt már térne is vissza az eredeti témához, de a műsorvezetőnő beleszúr még egy csípős kiszólást.

„Akkor még az a világ volt, hogy kellett a papír. Hát most már nem, de...”

A Szomszédok Mágenheim Julcsijaként megismert színész-műsorvezetőnő itt minden bizonnyal arra utal, hogy az utóbbi időben rengeteget szerepel két népszerű, hazai énekesnő, akik olyan fiatalon lettek híresek, hogy a középiskolát már nem fejezték be. Tóth Gabi nagy vihart kavart blogbejegyzésében írt arról, hogy nincsen érettségije, Tóth Andi pedig egy augusztusi interjúban említette ugyanezt a témát. A szóban forgó adásrészlet 3:03-nál kezdődik az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: dfp.hu)