Ábel Anita meghökkentő beszólást engedett meg magának a Szerencsekerékben: Ehhez kéne egy kar is

Ábel Anita a Szerencsekerékben sztárjátékosként összeszólalkozott az egyik mezei játékossal.

2023. január 21., 12:08

Szerző:

A Szerencsekerék pénteki adásában Ábel Anita tűnt fel. A TV2 vetélkedőjének mostani verziójában a három játékos közül az egyik mindig egy ismert médiaszemélyiség, és most a 47 éves színész-műsorvezetőnő érkezett a betűkitalálós játékba. A másik két versenyző egy-egy fiatal férfi volt, úgyhogy Ábel Anita rögtön egy poénnal kezdte, amint megérkezett:

„elhoztam az unokáimat.”

Itt az első jelenet, amit az ön figyelmébe ajánlunk.

A csipkelődés ezek után ment tovább, és volt egy olyan jelenet is, amiben az élen álló versenyző, Krisz megjegyezte az utolsó helyen álló Ábel Anitának, hogy olyan, mintha az édesanyja lenne. Ugyanaz a poén, mint fent, de ha nem ő mondja, akkor Ábel Anita már kevésbé értékeli, úgyhogy csak folytatja a csipkelődést, és amikor közben hozzáér a fiatalember karjához, véletlenül lesodorja a férfi felsőjének feltűrt ujját. Amikor Krisz ezt szóvá teszi, Ábel Anita gyorsan visszahajtja a ruhaujjat, de közben a következőket mondja:

„jaj, ne haragudj, hadd gyűrjem vissza, kisfiam, tényleg... De mondjuk ehhez kéne egy kar is.”

Ábel Anita szurkálódását felkiáltás, majd csend fogadja a közönség részéről, a fiatalember, akinek ezek szerint nem elég nagy a bicepsze, nem mond semmit. A roppant kínos jelenetet alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: TV2/Szerencsekerék)