Ábel Anita és szerelme a megismerkedésükről, esküvőjükről és a gyerekvállalásról beszéltek

Ábel Anita kezét májusban kérte meg a szerelme, de a színész-műsorvezetőnő egyelőre nem tervezi a következő lépést.

2022. július 21., 10:06

Szerző:

Ábel Anita és vőlegénye, Roberto Favaro szerepelnek a Best magazin friss számának címlapján. A 47 éves színész-műsorvezetőnő ritkán beszél a magánéletéről, de májusi eljegyzése kapcsán most megtette.

„Robi volt az első férfi, akire én írtam rá, igaz, egy barátnőm unszolására, de valamiért megtettem”

– meséli Ábel Anita a megismerkedésükről.

Az olasz származású, gasztroszakemberként dolgozó vőlegény a következőket meséli megismerkedésükről:

„egy rendezvényen láttam meg. Régóta Magyarországon éltem, de nem volt tévém, fogalmam sem volt róla, hogy híres. Azt hittem, ott dolgozik. A szünetben kezdtünk el beszélgetni. Aztán küldtem neki egy-két üzenetet, de ennél több nem történt, mert miután kiderült, ki ő, azt mondták róla, férjnél van. Akit kérdeztem, nem tudta, hogy már nyolc hónapja elvált”

Ábel Anita, úgy tűnik, nem igazán örül az esküvőjüket firtató kérdéseknek:

„mindig meglep, amikor az eljegyzés után azt kérdezik, mikor lesz az esküvő, az esküvő után, hogy mikor jön a gyerek, és az első baba után máris a másodikat kutatják. Miért nem lehet annak örülni, ami van? Mi most örülünk az eljegyzésnek, és még nem tervezzük az esküvőt.”

A gyerekvállalásról a vőlegény beszélt, akinek saját gyermeke nincs, de nagyon jó kapcsolatot ápol Ábel Anita lányával, Lucával, aki a színésznő korábbi kapcsolatából született:

„egy gyerek óriási felelősség. Ha eddig jött volna, annak is örültünk volna, de itt van Luca. Régebben mindig egy nagyobb gyereket szerettem volna, akivel tudok beszélgetni, ami így is lett. Nekem az volt a fontos, hogy megtaláljam a társam.”

Eljegyzések

Marsi Anikó eljegyzésével kapcsolatban újabb hírek érkeztek

ByeAlex koncertjén jegyezte el egyik rajongóját a párja

Tornóczky Anitának megkérték a kezét, megmutatta a párját és a jegygyűrűjét is

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)