A TV2-n folytatódik az RTL 2017-es szerelmi realityje

2017-ben rendezett külföldi ötlet alapján az RTL olyan realityt, amiben első látásra házasodtak össze a szereplők. Most a TV2-nél indul ilyen műsor.

2023. január 31., 11:14

Szerző:

Nagy bejelentéssel állt elő a TV2: új szerelmi realityt indít Házasság első látásra címmel. Ebben nagyjából minden benne is van, amit a koncepcióról tudni érdemes: a jelentkezőket egy szakértői csoport párosítja össze, és a vállalkozó kedvű játékosok vállalják, hogy csak az esküvőn találkoznak az illetővel, akit kiválasztottak a számukra, és rögtön ki is mondják a boldogító igent a műsor által nekik választott, vadidegen emberrel. Ha ön valamiért szintén összeházasodna egy ismeretlennel, akkor most ön is jelentkezhet.

Amint arra az alábbi beharangozó is felhívja a figyelmet, a meredek ötletet eddig 30 országban valósították meg.

Ami nem túl nagy meglepetésre kimaradt az ajánlóból: abban a 30 országban, ahol volt már ilyen műsor, Magyarország is benne van. 2017-ben az RTL (akkor még Klub) próbálta ki ezt a formátumot. A műsor videói már eltűntek a csatorna honlapjáról, de az azzal kapcsolatos hírek még elérhetőek itt. A formátumhoz az RTL a következő logót illesztette.

 Fotó: RTL.hu

(Kiemelt kép: TV2/Házasság első látásra)