A Nagy Ő: Magyarország topmilliárdos üzletembere keresi a szerelmet az új évadban

Kiderült, hogy ki lehet a következő Nagy Ő. 

2023. január 28., 07:48

Szerző:

A Blikk értesülései szerint Tóth Dávid és Árpa Attila után Magyarország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán keresi majd a szerelmet A Nagy Ő című műsorban. A férfi a Crystal Nails tulajdonosa, így valószínűleg a műkörömépítő márka miatt már sok hölgy találkozott a nevével.

A lap azt írja, hogy korábban Szabó András Csutiról is szó volt, de Kulcsár Edina exére nemrég újra rátalált a szerelem. Harsányi Levente, Király Linda és Pesák Ádám szintén az esélyesek között voltak, ha elvállalták volna a műsort. Jákob Zoltán kegyeiért biztosan sokan megküzdenek majd, sőt valószínűleg az is kecsegtető, hogy az üzletember vagyona 43,2 milliárd forintra becsülhető. 

„ A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit”

- mondta a Blikk egyik olvasója.

Na, de hogyan is él Jákob Zoltán?

Jákob Zoltán korábban már különböző tévéműsorokban megmutatta, hogy milyen luxusban él: egymilliárd forintot ér a luxuslakása Budapesten, négy értékes Ferrari autója van, valamint havi 10 napot külföldön tölt. Az üzletember a szerelemben már nem ilyen szerencsés, többször volt házas, a kapcsolataiból három gyermeke született.

Több képet a luxusról, amelyben Jákob Zoltán él, ide kattintva tekinthet meg.

(Kiemelt kép: TV2)