VV Melina bepöccent, amikor kiderült, hogy VV Barna elalvás előtt mindig bimbózik

VV Barna a Való Világ 11 nagy nőcsábásza, és nagy ellenségével, VV Melinával kell együtt aludnia, aki ennek nagyon nem örül.

2023. január 30., 09:18

Szerző:

A Való Világ 11 interaktív hetében a nézők azt szavazták meg, hogy ezentúl a nyugiszobában a műsor nagy nőcsábászának, VV Barnának és fő ellenségének, VV Melinának kell együtt aludnia. VV Barna az idei évad első számú hódítójának számít, de VV Melina ki nem állhatja őt – nyilván pont ezért szavaztak így a nézők.

Amíg VV Barna csak nevetett a fejleményeken, addig VV Melina eléggé kiakadt azon, hogy kettesben kell aludnia a férfival, akit ki nem állhat. Főleg akkor háborodott fel, amikor VV Barna egyik szexpartnere, VV Reni figyelmeztette:

„ne felejtsd el, hogy mindig bimbózik!”

Amikor VV Melina rákérdez, hogy ez mit jelent, akkor VV Reni megmagyarázza:

„hát hogy nyúlkál és bimbók...”

VV Barna ezen hatalmasat kacag, VV Melina viszont érthető módon felháborodik, és feláll az asztaltól. VV Melina VV Danihoz került közel az utóbbi hetekben, és el is mondja neki, mit tudott meg. Ezen VV Dani teljesen kiakad, a következőt mondja:

„ha hozzád nyúl, akkor kinyírom!”

VV Dani szerint VV Barna undorító és gusztustalan, VV Melina pedig az anyja életére megesküszik, hogy nem fogja engedni, hogy új alvópartnere hozzányúljon. VV Dani nem is tagadja, hogy féltékeny, és nem tud jó pofát vágni az egészhez. Kirohanását az alábbi videóban lehet megnézni. VV Melina a maga részéről inkább az ágy mellett a földön alszik, mint hogy VV Barnával kelljen egy ágyban feküdnie, de ellenfele ezt sem hagyta neki: addig mesélt neki, amíg VV Melina elalvás helyett inkább kiment a szobából.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)