VV Barna ellen fordult egyik korábbi szexpartnere, VV Piros

VV Barna: Ennyire undorodsz tőlem? Ennyire hánynod kell? VV Piros: Igen.

2022. december 16., 10:17

Szerző:

Jön az RTL Kettőn a Való Világ 11 első párbaja, és VV Piros VV Anitát hívta ki, így kettejük közül választhatnak majd a nézők, hogy ki folytassa a játékot. A többi villalakó csapatokba szerveződött a két játékos körül, és VV Barna VV Anitát választotta.

Ez azért lehet meglepő, mert VV Barna és VV Piros között roppant gyorsan igen intim viszony alakult ki: a páros az első pár nap után a szexig is eljutott, pedig VV Barna rögtön az első napon még VV Renivel bújt ágyba.

VV Pirosnak érthető módon nagyon rosszul esett, hogy egykori szexpartnere az ellenfele mellett állt ki, és ebből lett egy jó nagy veszekedésük is. Ezt az alábbi videóban lehet megtekinteni, itt VV Piros kerek perec megmondja VV Barnának, hogy az utolsó kérése, hogy hagyja magára és ne szóljon hozzá többet. VV Barna megpróbálkozik ezután odafeküdni a lány mellé és átölelni, még egy határozott „nem!” után is, amire VV Piros azt mondja, hogy akkor kimegy a szobából. Erre VV Barna felkapja a vizet:

„most miért jó ez a gyerekes műsor neked? Istenem, nem tudunk leülni öt másodpercet egy szobában? Ennyire undorodsz tőlem? Ennyire hánynod kell?”

Erre VV Piros rávágja:

„igen. [...] Ne nézz rám, ne ejtsd ki a nevem, kivéve a kiválasztáson. És majd a párbajon találkozunk. Mert most is a rossz embert vittem ki.”

Bár VV Barna bocsánatot kér, VV Piros ettől még nem vágyik VV Barna társaságára:

„akárhányszor egy minimális bizalmat adok neked, mindig ez a vége. Mindig cserben hagysz és mindig megalázol és mindig átbaszol! Mindig ez a vége!”

Ilyen drámai vita-veszekedés az idei Való Világban talán még nem is volt, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)