Újabb durva balhék, VV Barna kiosztotta VV Renit: Nincs meg az agyi kapacitásod

VV Barna szerint VV Reni nem várhatja el, hogy mások ne degradálják le őt.

2023. január 12., 13:15

Szerző:

VV Barna újabb nagy vitába keveredett a Való Világ 11-ben: egyik korábbi szexpartnere, VV Reni azt mondja, most már a háta közepére sem kívánja a fiatalembert.

Az RTL Kettő realityjének az iskolábajárós hete egy újabb kiborulós jelenetet hozott. Ebben VV Barna azt hánytorgatja fel VV Reninek és VV Melinának, hogy túl jól elvannak magukban anélkül, hogy bizonyos játékostársaikról tudomást vennének. Erre VV Reni kiborul:

„nekem nincs kedvem olyan emberek közé bemenni, akik engem folyamatosan lealacsonyítanak, folyamatosan gyengének tartanak. Ti nem tartotok engem értelmesnek, ti beskatulyáztatok engem egy valaminek, és azon kívül senki nem akar velem beszélgetni.”

VV Barna erre kifejti, hogy ő miért tartja jogosnak, hogy lekezelni VV Renit, aki szerinte nem is várhat egyebet a többiektől:

„elvárod, hogy tartson valaki értelmesnek, de nem tudsz egy értelmes mondatot [elmondani]. [...] Nincs meg az az agyi kapacitásod, az eszköztárad, amivel tudsz egy értelmes választ [adni]. Hogy várod így el, hogy ne degradáljon le valaki más?”

Érthető módon VV Reni csak itt kezd igazán ordibálva sírni, olyanokat vág VV Barna fejéhez, mint például:

„ez tudod milyen rosszul esik már nekem? Miért, neked van agyi kapacitásod? Nem akarok veled egyszerűen leülni. Elugattam már, hogy nem, nem kell a szaros puszid, fel tudod ezt fogni?”

Ha kíváncsi a teljes jelenetre, kattintson máris a play gombra!

Ehhez képest jóval visszafogottabb volt a másnapi osztályfőnöki órán VV Lissza és VV Rico vitája.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ 11)