Zámbó Krisztián elmesélte, milyen rosszul bántak vele a Celeb vagyok...! alatt

Hát igazából ezért kellett Zámbó Krisztiánnak egy nap után távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből.

2022. november 25., 11:14

Szerző:

Nagy érdeklődés kísérte a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadát, igaz, a legtöbb figyelmet két olyan szereplő kapta, aki maximum percekre tűnt fel a műsorban: Zámbó Krisztián és az a bizonyos megalázott kisfiú.

Zámbó Krisztián a kolumbiai dzsungelben rögzített reality elején egy titokzatos, csak Bokoremberként emlegetett karakterként tűnt fel, aztán végre leleplezték és valódi játékos lett belőle. Azonban egyetlen nap után összeesett és fel kellett adnia a játékot. Az édesapjáról ismert énekes-médiaszemélyiség most a Story magazinnak mondta el, hogy mi történt valójában.

 

Zámbó Krisztián azt meséli, hogy már az odaút nagyon viszontagságos volt, mert a hosszú repülőút alatt nem tudott pihenni, majd a gép kényszerleszállást hajtott végre:

„a WC mellett ültem, és egy szemhunyásnyit nem aludtam az állandó jövés-menéstől, vízcsobogástól. De 11 és fél óra ücsörgés után, amikor már csak pár óra volt hátra, közölték, kényszerleszállást hajtanak végre, mert egy férfi – akit addigra persze már elfogtak – fenyegetőzik a repülőn.Így nem sikerült egyenesen Bogotában landolniuk, még több mint négy óra alatt jutottak el Kolumbia fővárosába. Ekkor már harminc óra utazásnál tartottak a várakozásokkal együtt, de ezek után kiderült: onnan még egy nyolcórás buszút vár rájuk a dzsungelig. Idegességemben beletúrtam a hajamba, és a kezemben maradt a fele. Sokkot kaptam.”

Sajnos a megérkezés után csak még rosszabbra fordultak a dolgok, hála a kolumbiai szállásának, ahol nem kapott éppen ötcsillagos ellátást. Gyomorfertőzést viszont igen:

„a kolumbiai szervezők egy penészes, alagsori szobába tettek, és nem volt ásványvizem, de recepció sem, ahol kérhettem volna. Így maradt a csapvíz, amit egész éjszaka iszogattam. Egészen egy jó kis gyomormérgezésig.”

Zámbó Krisztián ezután bokoremberként néha beugrott a műsorba, és négy napi lábadozás után érezte úgy, hogy beáll igazi játékosnak. Most már tudjuk, hogy ez elhamarkodott döntés volt: leromlott állapotában egy napig sem bírta. Megbeszélték a műsor producereivel, hogy akkor ő kiszáll a játékból, és így is lett.

Három nap múlva ugyan már kutya baja sem volt, de már nem mehetett volna vissza az akkor már egy hete zajló versenybe. Zámbó Krisztián megfogadta, hogy jövőre újra meg akar próbálkozni a Celeb vagyok, ments ki innnen!-nel, hogy bebizonyítsa, ő is bírja a kiképzést.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)