Molnár Nini bevallotta: vonzódnak egymáshoz Gergő gazdával

Molnár Nini és Gergő gazda a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben jött össze.

2022. november 23., 10:49

Szerző:

Molnár Nini szerda reggel a Reggeli című műsorban tűnt fel az RTL-en, nem sokkal azután, hogy véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality. A divattervező az interjúban arról beszélt, hogy a realityben közel kerültek egymáshoz az egyik játékostársával. Ha ön nézte az évadot, nyilván tudta már, hogy kiről van szó: a Házasodna a gazdából ismert Gergő gazdáról.

Molnár Nini a beköltözéskor rögtön elsírta magát, de azt mondja, az egyik legrosszabb az volt a reality során, hogy a patakban kellett mosniuk a ruháikat, és a holmik a kolumbiai őserdőben uralkodó nagy páratartalom miatt három nap alatt sem száradtak meg.

Az egyik legjobb pedig az, hogy mennyire közel kerültek egymáshoz Gergő gazdával. Azt mondja, a férfiban éppen az ragadta meg a leginkább, hogy mennyire más világban él, mennyire más világot képvisel, mint amihez a divattervezőnő hozzászokott. A viszonyukról Molnár Nini a következőket mondja:

„visszanézve ezt az egészet, tényleg volt egy szerelmi szál benne. Nem tagadom, hogy van egy vonzalom köztünk, de szerintem ezt egyelőre meghagyjuk barátságnak.”

A pár mindenesetre továbbra is kapcsolatban van, nemrég például egy „óriási buli” volt Tarlóson Gergő gazdánál, amin Molnár Nini is részt vett.

A teljes interjúért kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen!)