Ez a két híresség sírta el magát a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben rögtön első nap

A Celeb vagyok, ments ki innen egyik játékosa azon akadt ki, hogy a többiek előtt kell majd vécéznie.

2022. október 18., 08:29

Szerző:

Megvolt a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának első része az RTL Klubon hétfő este. Az adásban volt helikopterről ugrás, trutymóval leöntés, tutajról vízbeborulás és denevéres barlangászás, de az első könnyek akkor csordultak ki, amikor a játékosok elfoglalták a szállást.

Molnár Nini eleinte még kifejezetten lelkes volt, de ahogy bejárták a szállást, és kiderült, hogy a vécé igazából egy kis bódé, aminek az ajtaja alig takar valamit, akkor hirtelen felfogta, hogy most azért nem luxusban lesz majd három hétig, és el is sírta magát.

„Azt hittem, jobban fogom bírni, lehet, hogy még az újdonság hatása, de mégis csak itt leszünk három hetet a szeretteinktől, barátainktól, meg a munkánktól távol”

– mondja Molnár Nini divattervező.

A család Kocsis Tibornak is már hiányzik: ő is bekönnyezett, amikor arra gondolt, hogy most heteket kell a párjától távol töltenie.

Alább mindezt (és még csomó mást) videón is meg tudja nézni.

Egyébként a konkurens TV2-n ezzel egyidőben szintén egy akciódús celebreality indult, ennek a címe Párharc, és a legdurvább küzdelem G.w.M és a matematika között folyt.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)