G.w.M szerint ő a „magyar Statham”, de két szám összeadása kifogott rajta a Párharcban

Beindult a Párharc, benne Kulcsár Edina és G.w.M, akik a maguk stílusában nyomtak le egy akciójelenetet.

2022. október 18., 09:04

Szerző:

Megkezdődött a Párharc című, új reality első évadának sugárzása a TV2-n. Az első rész egyik legemlékezetesebb jelenete volt, hogy Varga Viktor nyíltan leszarozta Kulcsár Edina és G.w.M közös számát, de az egész műsort ezzel a részlettel reklámozták, szóval könnyen lehet, hogy ön már rég látta. Ha nem, akkor tessék.

Mindenesetre a Párharc párjainak egy akciófeladatot kellett teljesíteni a műsorban, ugyanúgy volt benne helikopterből kiugrás, mint a szintén tegnap indult Celeb vagyok, ments ki innenben! – aztán egy paintball-pályán kellett átfutni, és úgy tűnik, a repülés meg a lövöldözés először nagyon lelkesítette G.w.M-et.

„A helikopter megy a stílusomhoz. Akcióhős-figura, én vagyok! Én vagyok a magyar Statham, csodálatos, nekem született ez a pálya szerintem”

– mondta G.w.M, majd rögtön az elején fejbetalálta egy paintball-lövedék.

Az igazán durva kihívás azonban, ahol G.w.M majdnem fel is adta a játékot, csak ezután következett. A feladat: a rappernek össze kellett adnia két négyjegyű számot! Egészen konkrétan saját születési évéhez kellett volna hozzáadnia szerelme, Kulcsár Edina születésének évét, de G.w.M korán reggel matekból már nem Statham. Mutatunk egy harmadik videót is.

(Kiemelt kép: a Párharc Instagramja)