Ábel Anita: Nem szeretem magam visszanézni, a hangomtól egyenesen rosszul vagyok

Ábel Anita azt mondja, szeret a TV2-ben dolgozni.

2023. február 16., 10:19

Szerző:

Ábel Anita volt csütörtök reggel a Mokka című műsor vendége a TV2-n. Nemrégiben indult új sorozatáról, a Hazatalálszról beszélt, és a következőket mondta arról, miért vállalta el ezt a szerepet szívesen:

„nagyjából tudtam, kik vannak benne, Illés Gabi személye, aki a producer, ő nekem egy nagyon fontos köve volt ennek, és az, hogy a TV2-n van – én azért szeretek itt dolgozni.”

Először azonban rettenetesen izgult, amikor elkezdődött a nyáron a forgatás, mert az utóbbi időben elsősorban műsorvezetőként dolgozott, és filmekben csak kisebb epizódszerepei voltak. Megvolt benne az egészséges drukk, de pár nap után érezte, hogy megvan ez neki még mindig. A forgatásról hazafelé a következőket mondta a telefonban a párjának:

„»figyelj, én olyan boldog vagyok! Olyan rég éreztem ezt, hogy ez egy jó munka!« Ezt valahogy érzi az ember, és tényleg végig a három és fél hónapban ezt éreztük, hogy ez egy jó munka. Pedig ez egy napi sorozat, úgyhogy nagyon feszített forgatási időszak volt, két stáb dolgozott paralel, nem volt könnyű, hiszen kellett termelni a kvótát.”

Arra a kérdésre, hogy szereti-e magát visszanézni, a következőket mondja nevetve:

„nem szeretem magam visszanézni, a hangomtól egyenesen rosszul vagyok...”

De mint mondja, ezt a sorozatot mégis visszanézte. Ön pedig nézze vissza a teljes interjút alább!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)