Horoszkóp: ez a nyár áldást, gyógyulást és gyarapodást hoz majd a következő 3 csillagjegynek

Nézzünk bele a horoszkóp távolabbi előrejelzésébe: a nyár három hónapjával kapcsolatosan a következő három csillagjegyet kell kiemelni.

2024. május 15., 11:34

Szerző:

Lassan már május második felében vagyunk, ami azt jelenti, hogy a nyakunkon az idei nyár, nézzünk tehát bele a horoszkóp távolabbi prognózisába! A kilátások a következő 3 csillagjegy szülöttei számára nagyon szépek június-július-augusztus hónapokra, mutatjuk a részleteket.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió rendkívül jól alszik majd idén nyáron, és a kipihentség egyrészt az egészsége stabilizálódását hozza majd, másrészt ebben az állapotban a spirituális dolgokra is fogékonyabb lesz. Figyelje majd az álmait, jegyezze is le azokat, amik valamiért jelentőségteljesnek tűnnek, mert idén nyáron fontos jelet kap majd az univerzumtól. Sokat fog tanulni a világról és önmagáról egyaránt, a harmónia és a gyarapodás időszaka lesz ez a nyár – lesznek persze kellemetlenségek-buktatók is, de egyértelmű lesz, hogy ezek ebben a gyönyörű időszakban elvesztik minden erejüket és jelentőségüket.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A nyár közepe tájára jelez egy nagy változást a horoszkóp a Vízöntő számára. Ez több pozitív folyamatot is beindít-katalizál, amik párhuzamosan futnak majd az ön életében, egymást erősítve. Az egészsége és a lelkiállapota szép egyensúlyba kerül majd, és az sem kizárt, hogy ez felfelé ívelő periódus nagy anyagi előnyt is hoz majd.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halaknak egy nagy gyerekkori álma valósul majd meg idén nyáron, egy olyan régi kívánság, aminek talán már nem is volt tudatában, de a szíve mélyén csendesen akkor is ott lapult annyi évtizeden át. Idén nyáron eljön majd az ön ideje, olyan pillanatokat él majd át, amikben igazán és őszintén önmaga lehet – és meg fogja tapasztalni, mennyit lehet meríteni ezekből a különleges pillanatokból. Ez a nyár elhozza majd azt, amire önnek valóban szüksége van, a testének és a lelkének egyaránt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Halay Alex)