Napi horoszkóp, 2024. május 21.: a Baknak pezsgést, a Halaknak békülést hoz a nap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. május 20., 20:02

Szerző:

Reméljük, jól telt a hosszú hétvége, kezdje ezt a rövidebb munkahetet a keddi napi horoszkóp elolvasásával!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan pletyka juthat vissza a fülébe, ami miatt hamar felkapja a vizet. A hirtelen harag helyett azonban inkább keresse fel az illetőt és tisztázza a helyzetet! Fontos, hogy higgadt maradjon és ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából!

Bika (04.20.–05.20.)

Meggondolatlanul ígért meg valamit egy barátjának, amit nem biztos, hogy képes lesz teljesíteni. Legyen őszinte és kérjen egy kis időt, de ne bújjon ki a felelősség alól semmiképp sem! Nem gond, ha kicsit csúszik a dologgal, de legyen őszinte!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy váratlan telefonhívás az egész napját felboríthatja, aminek ön nem feltétlenül fog örülni. Ne csüggedjen! Még csak most kezdődik a hét, bőven lesz ideje bepótolni azokat a feladatokat, amelyekre ma nem jut ideje.

Rák (06.22.–07.22.)

Végre jön egy lehetőség, amire már nagyon régóta várt! Itt a remek alkalom, hogy olyasvalamiben, ami igazán fontos önnek, sikert érjen el. Persze ehhez előbb az kell, hogy rendesen odategye magát és keményen dolgozzon.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sokkal türelmetlenebb lesz a munkában és otthon is, mint máskor. Ha mindez csak a fáradtság miatt van, akkor tegyen róla, hogy este tudjon pihenni, de ha valami lelki dolog nem hagyja nyugodni, akkor beszéljen valakivel, aki megértheti önt!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap során több dolgot is negatívan lát, pedig igazából nincs erre valós oka. Próbáljon meg egy kicsit másképp állni a helyzetéhez és rögtön egyik feladat és teendő sem fog olyan nehéznek tűnni, mint ahogyan azt az elején elképzelte!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagyon izgul ma valami miatt, de felesleges! Látszik, hogy felkészült és nem tudnának olyat kérdezni, vagy mondani önnek, amelyre nem lenne meg a jó válasza a témával kapcsolatban. Este kicsit azért lazítson is a sok izgalom után!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valaki bal lábbal majd az ön környezetében ezen a kedden, és az illető az ön kedvére is hatással lehet, de ne hagyja, hogy elrontsák a hangulatát! Már csak azért sem, mert remek programot tartogat az este a barátai vagy a párja társaságában. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Többen is tanácsot adnak önnek, ám ön egyiket sem érzi annyira jónak, hogy meg is fogadja. De nem is kell! Hallgasson a saját megérzéseire, mert higgye el, a leginkább ön tudhatja, hogyan szeretné élni az életét!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy apróságon ma összekaphat egy önhöz közel álló személlyel, de szerencsére nem olyan komoly jelentőségű, hogy a nap többi részére is hatással legyen, érdekes, pezsgő napja lesz a Baknak. Élvezzék inkább egymás társaságát az illetővel és beszélgessenek! Közelebb kerülhetnek egymáshoz, ha tudnak őszintén kommunikálni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma nagyon könnyen kizökkentik a gondolataiból, esetleg úgy is érezheti, hogy se testileg, se lelkileg nincs a topon. Ha tud egy kicsit elvonultan vagy akár otthonról dolgozni, ma úgy hatékonyabban menne a munka!

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy egy önhöz közel álló személy teljesen elhanyagolta önt az elmúlt hetekben. Az igazság azonban az, hogy ő is hasonlóan érez önnel kapcsolatban. Mindketten túlságosan elfoglaltak voltak és elbeszéltek egymás mellett. A mai nap azonban megfelelő alkalom arra, hogy kibéküljenek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/BABAROGA)