Olvassa el Baba Vanga 2025-ös jóslatait már most! Drámai változások jönnek jövőre

Baba Vanga az új Nostradamus: jóslataiban egyre többen hisznek.

2024. április 22., 15:39

Szerző:

Baba Vanga egy történelmi személy volt, több fotó is fennmaradt róla. 1911-től 1996-ig élt Bulgáriában. A ma már Észak-Macedóniához tartozó Sztrumicában született, ami akkor még a Török Birodalom része volt.

A későbbi jósnő mindössze 12 éves volt, amikor egy furcsa esemény történt vele, ami az életét több szempontból is véglegesen meghatározta. Saját bevallása szerint egy tornádó a levegőbe emelte és egy közeli mezőre dobta. Csak hosszadalmas keresés után találták meg. A szemtanúk leírása szerint nagyon rémült volt, a szemét homok és por borította. A fájdalomtól állítólag képtelen volt kinyitni a szemét, és egy drága operációra lett volna szüksége, de a családnak nem csak egy részleges műtétre volt pénze. Így aztán a későbbi Baba Vanga fokozatosan elvesztette a látását, és nem sokkal később a vakok iskolájába kellett járnia. A jósnő egykori házánál mára emlékhely alakult ki, követői borzszobrot is állítottak Baba Vangának. Ezen szobor fotója látható az oldal tetején.

Baba Vanga 2024-re ezt jósolta

Az 1996-ban elhunyt jósnő állítólag azt jövendölte idénre, hogy megnövekedhet a terrorcselekmények száma Európában, míg egy „nagy ország” biológiai fegyverek tesztelésével próbálkozhat az elkövetkező években. Mindez a jóslat szerint a 3. világháború lehetséges kitöréséhez vezethet még az idén, 2024-ben.

A jövendölést sokan különösen hátborzongatónak tartják most, hogy az Izrael és Irán közötti konfliktus nemrégiben eszkalálódott, attól tartva, hogy ha ez a háború kiszélesedik a világ több országára, akkor valóban beüt a katasztrófa, amit Baba Vanga megjövendölt.

Ehhez képest 2025...


Drámai a különbség a fentiekhez képest, ha megnézzük, mint jósolt Baba Vanga 2025-re: itt ugyanis nem a negatívumok, hanem a pozitívumok vannak túlnyomó többségben, legalábbis az Astroinsightz nevű oldal összeállítása szerint. Jövőre a jóslat szerint ugyanis a gyors technológiai fejlődés időszaka köszönt majd be, ami különböző területeken úttörő előrelépéseket hoz. A mesterséges intelligenciától kezdve az űrkutatásig ez az év várhatóan az innováció és a felfedezések új korszakát nyitja meg. A 2025-ös év az előrejelzések szerint a globális egység és együttműködés időszaka lesz, amikor a nemzetek összefognak a közös kihívások megoldása érdekében – ezek szerint ha valóban ki is tör idén a harmadik világháború, nem fog sokáig tartani.

Baba Vanga jóslatai kiemelik az együttműködés és a szolidaritás fontosságát egy békésebb és fenntarthatóbb világ felépítésében, sőt, a személyes növekedés és önmegismerés fontosságát is hangsúlyozzák. A 2025-ös év a jövendölés szerint az önvizsgálat és az átalakulás időszaka lesz, ahol az egyéneknek lehetőségük lesz felfedezni valódi lehetőségeiket és céljaikat.

(Kiemelt kép: Shutterstock/suntemple)

Horoszkóp