Galla Miklós és Laár András 19 évig nem álltak szóba egymással, most leültek beszélgetni – videó

Laár András elmondta, mit érez Galla Miklós irányában.

2023. december 21., 13:14

Szerző:

Galla Miklós és Laár András 1980-ban ismerkedtek meg egymással, aztán a '90-es években a L'art Pour L'art Társulat sztárjaiként együtt aratták a sikereket. A csoportból aztán Galla Miklós kilépett, és az ezt követő összeveszés miatt 19 évig egyáltalán nem álltak szóba egymással. Nemrég például Laár András a következőket mondta Galla Miklósról az anyagi kérdések kapcsán közöttük kialakult viszály időszakára visszatekintve:

„én ott abban a pillanatban mondtam, hogy vége. Annyira más a világképe, hogy az nem fér össze az én világommal, de úgy is lehet mondani, hogy hazudott.”

Azóta kezdenek újra közelebb kerülni egymáshoz, de megint egy teljes év eltelt úgy, hogy nem találkoztak. Most az RTL-en a Reggeli című műsor tartalmazta a két humorista találkozását, amiben Laár András vitt egy besenyős naptárat Galla Miklósnak.

Laár András a következőket mondja a kibékülésről:

„énnekem természetellenes állapot az, hogy valakivel rosszban vagyok. Ez nekem nem tetszett sohase, dehát a körülmények úgy hozták, hogy ez így kellett akkor alakuljon. És ugyanakkor mindig volt bennem egy nem jó érzés ezzel kapcsolatban, és ami a lényeges, hogy most már egyértelműen látom, hogy nekem az alapvető érzelmem a Miklós felé a hála. Hálás vagyok azért, hogy mi ezt megcsináltuk annak idején. A Miklós nélkül nem lett volna L'art Pour L'art Társulat. Sőt, az első estem, a Laár Pour Laár sem lett volna akkor, ha a Miklós ezt nem erőlteti ki belőlem.”

Galla Miklós a következőket mondja arról, hogy újra összetalálkoztak:

„összenőtt újra, ami összetartozott. Andrással sok tekintetben nagyon hasonló az ízlésünk.”

Laár András szerint a béke a legfontosabb. A két humorista még a Szeressük egymást, gyerekek című dalt is elénekli együtt az alábbi videóban, és tervezik, hogy esetleg még dolgoznak majd együtt a jövőben, de beszélgetni mindenképpen.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)