Laár András Galla Miklósról: Úgy is lehet mondani, hogy hazudott

Laár András hozzáteszi, megbocsátott Galla Miklósnak, aki szerinte sose volt normális.

2022. november 21., 08:50

Szerző:

Laár András szerepelt Veiszer Alinda műsorában, és a beszélgetésben egykori társulati partnere, Galla Miklós is szóba került. A két színész-humorista egy évtizeden keresztül dolgozott együtt a L'art pour l'art Társulatban, a formáció legnagyobb sikereinek idején. Laár András és Galla Miklós között később azonban komoly nézeteltérések voltak, de ezek mára elsimultak – emlékezetes, hogy Laár András nemrégiben átadta a Karinthy-gyűrűjét volt kollégájának, amikor Galla Miklóstól azt a meztelenkedés miatt elvették.

Nos, az anyagi kérdések kapcsán közöttük kialakult viszály időszakára Laár András most a következő szavakkal tekint vissza:

„én ott abban a pillanatban mondtam, hogy vége. Annyira más a világképe, hogy az nem fér össze az én világommal, de úgy is lehet mondani, hogy hazudott.”

Fontos azonban, hogy Laár András hozzáteszi, hogy már megbocsátott egykori kollégájának.

„Galla nem normális. Abból kell kiindulni, hogy nem is volt sohasem normális, és neki általában az összes emberhez képest más a világképe. Ő egy különleges figura, és én azért tudok megbocsátani az ilyeneknek, mert magamnak is megbocsátom azokat a sötét részeimet, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világosak legyenek”

– idézi Laár András nyilatkozatát a Blikk.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)