Galla Miklós: 15 éves koromban levetkőztem a takarítónéni előtt

Galla Miklós meztelenkedős koncertjeiről beszélt és egy sokkoló történetet is elmesélt.

2022. június 18., 10:11

Szerző:

Galla Miklós újabban teljesen meztelenre vetkőzik koncertjein, amiből kisebb botrány lett: a humorista (jó ideig) a Karinthy-gyűrűt sem kapta meg emiatt. Most megint beszélt erről a témáról, ezúttal az RTL Klubnak, méghozzá a Fókusz című műsor számára.

A 63 éves humorista a közönség reakcióját írja le alábbi nyilatkozatában, illetve egy kamaszkori élményét is elmeséli:

„sikítva ujjong a közönség, élvezik, hálásak azért, hogy levetkőzöm. Én meg imádok levetkőzni  – ezt úgy hívják, hogy exhibicionizmus. Én vállaltan exhibicionista vagyok. [...] 15 éves koromban is levetkőztem a takarítónéni előtt. Akkor még nem voltam híres, nem tudtam színpadon vetkőzni – a bejárónő előtt levetkőztem.”

Galla Miklós azt mondja, hogy csak jók a tapasztalatai vetkőzős műsorával kapcsolatban, hozzáteszi, még soha senki nem ment ki a show-járól a pucérkodás miatt, igaz, a Fókusz kamerái mintha egy ilyen jelenetet mégis megörökítettek volna.

A ruhátlankodás jelentéséről a humorista a többek között a következőket mondja:

„a meztelenség szimbolizálja a pozitivitást, szimbolizálja az egészséget, szimbolizálja a fiatalságot. Nincs ránc a bőrömön. Sehol. Ezt csak úgy tudom bebizonyítani, ha teljesen levetkőzöm. Sehol nem ráncos a bőröm. [...] Én szeretettel vagyok meztelen.”

Íme a teljes interjú.

Meztelenkedésekben

Madonna új aktfotóit cenzúrázni kellett, de nem ezért akadtak ki rá a rajongók

Varga Viktor egészalakos, pucér képet posztolt a szerelméről

Videó: Sophie Marceau 55 évesen pucér jelenetet vállalt

(Kiemelt kép: Ladóczki Balázs/168.hu)