Megdöbbentő videó: így fogadta Galla Miklós, hogy a The Voice-ból egyből kiejtették

Szerepelt Galla Miklós a The Voice című tehetségkutatóban, az egyik zsűritag akkor sem ismerte fel, amikor már az arcát is látta.

2023. október 8., 07:09

Szerző:

Amint azt előre lehetett tudni, Galla Miklós benne volt a The Voice című tehetségkutató szombati adásában. A műsorban egyelőre a vak meghallgatások zajlanak, azaz a zsűri tagjai csak az énekes hangját hallják először. Amikor valamelyikük úgy dönt, hogy pusztán a hang alapján továbbjuttatja az énekest, akit éppen hall, megnyom egy gombot, ettől megfordul a széke és meglátja, ki énekelt. A műsor ezen szakaszában tehát az a cél, hogy a négy közül minél több zsűritag megforduljon.

Nézzük hát, hogy Galla Miklós hangját hányan ítélték továbbjutásra érdemesnek. A 64 éves humorista a Nálam jobban nem szerethet senki című dalt adta elő, a végébe belecsempészve egy-két meglepetést.

Nos, Galla Miklós nem jutott tovább, egyik zsűritag sem fordult meg neki, sőt, a hang alapján rá se jöttek, hogy róla van szó. Utólag viszont elismerték, hogy egy ikonról van szó, igaz, Manuelnek csak később esett le, hogy miről is híres a férfi, akit éppen énekelni hallott. Miklósa Erika és Trokán Nóra a távozás előtt mindenesetre megölelték a humoristát, aki a rá jellemző rezzenéstelen arccal fogadta az eredményt és a bókokat egyaránt, többször is megcsillantva a humorérzékét, amiről mindenképpen híresebb, mint egyébként szintén elvitathatatlan zenei tehetségéről.

Ezek voltak Galla Miklós gondolatai azután, hogy nem sikerült továbbjutnia a versenyben.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/The Voice)