Galla Miklós szerepelni vágyik, bement tehát az RTL-be: Nem tudom, miért nem hívnak

Galla Miklóst hívni ugyan nem hívják, de azért bement énekelni az RTL-be.

2023. október 6., 09:17

Szerző:

Trokán Nóra féltestvére után egy újabb híres versenyző megjelenik a The Voice című tehetségkutatóban az RTL-en: Galla Miklós. A szereplése most hétvégén kerül csak majd adásba, de szerencsére már most kiderült, hogy a L'Art Pour L'art Társulattal országosan ismertté vált humorista szombaton benne lesz a The Voice-ban, így biztosan egy Galla-rajongó sem marad le az adásról.

Még a Blikk is készített interjút Galla Miklóssal arról, hogy miért ment el 64 évesen a tehetségkutatóba, ahol, lássuk be, az ő korosztályát képviselők mintha hátránnyal indulnának, hiszen még soha nem nyert Magyarországon 50 év fölötti személy tehetségkutatót. A humorista-színész-zenész azonban a következőket mondja:

„szeretek nyilvánosan szerepelni, énekelni pedig tudok. Minden olyan lehetőséget igyekszem megragadni, ahol meg tudom magam mutatni. Azért a The Voice-ba jelentkeztem, mert annak találtam meg a jelentkezési formuláját az interneten. Nem tudtam mi vár rám.”

Most viszont már tudja, és Galla Miklós úgy érzi, simán lehet neki hely a The Voice élő adásaiban:

„szeretnék úgy és annyit koncertezni, mint a mai menő sztárok, ebben is segíthet a műsor. Itt vagyok erőm teljében, és üzenni szeretnék mindenkinek, hogy bármit meg tudok csinálni, bárhová el tudok menni.”

A Karinthy-gyűrűs humorista nem érti, hogy nyilvánvaló zenei kvalitásai ellenére miért ilyen ritkásak a felkérések a számára:

„nem tudom, miért nem hívnak. Négy lemezem van forgalomban, és készülőben van az ötödik is, tehát tudok énekelni. ”

Galla Miklós korábban meztelenkedős önálló estjével hívta fel magára a figyelmet, de most azt mondja, azóta felhagyott a ruhátlankodással. Meglátjuk, a humoristát továbbjuttatják-e Curtisék az élő show-kba, a 168.hu szerkesztőségének légbőlkapott tippje mindenesetre az, hogy nem.

(Kiemelt kép: Galla Miklós humorista, zenész interjút ad a Magyar Távirati Irodának egy budapesti szállodában. Fotó: Mohai Balázs/MTI)