Nagy Feró természetgyógyászoktól tanult: így tölti energiával az ivóvizet

Az óramutató járásával megegyező irányban kell, Nagy Ferónak 10 éve működik.

2022. október 19., 14:08

Szerző:

Pataky Attila és Nagy Feró vetésforgóban váltják egymást a Mokkában a TV2-n – szerda reggel megint az utóbbi került sorra. Az egykori rocker most azért kapcsolódott be az adásba, hogy elmesélje: otthon kiteszi a vizet a kertben a napra 3-4 napra, mielőtt megissza.

Nagy Feró így fogalmaz a procedúráról:

„ilyen energiadús vizet gyártunk, ezt én természetgyógyászoktól tanultam. Azt mondták, hogy ha így kirakod a kertbe, mondjuk hogy süsse a nap, akkor a nap sugárzásától telemegy energiával. És éppen most jókor jöttetek, mert most fogom cserélni, ez nagyjából elkészült.”

A Beatrice frontembere a következőképpen írja le, hogy pontosan mit csinál:

„ez egy különleges eljárás: amikor engeded bele, akkor egy ilyen rózsából nyomod bele a vizet, és az óramutató járásával megegyező irányban kell legyen, mert állítólag a világ energiái úgy működnek. Hogy ez igaz vagy nem, azt nem tudom, de én tíz éve használom és működik.”

2-3 napig szokta Nagy Feró kint tartani a vizet, télen esetleg négyig, csak akkor probléma, hogy befagy, úgyhogy éjszakára beteszi a házba.

Arról, hogy ez az egész mire jó, a következő hangzik el a videóban, illetve Nagy Feró hozzáteszi, hogy így a víz íze „utcahosszal jobb”, mint a palackozott, szénsavmentes vízé:

„ez teljesen normál víz, csak ilyenkor már kimegy belőle a klór. Meg állítólag telemegy energiával, mert a nap süti. Most ez éppen nem ment tele energiával, de akkor ilyen apró pöttyök vannak benne, légbuborékok. És akkor az úgy dolgozik. Szerintem ez egy egészen más víz.”

Íme a videó.

Ja nem, elnézést kérünk, véletlenül rossz bejátszás ágyazódott be! Igazából erről a videóról van szó.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)