Till Attila és Ördög Nóra arról beszéltek, mennyit keresnek a TV2-nél

Till Attila egy közös interjúban szerepelt Ördög Nórával és Miller Dáviddal, és az anyagiak is szóba kerültek.

2023. január 31., 12:05

Szerző:

Van egy K-osz (ejtsd: káosz) című podcast, aminek legutóbbi részében Till Attila, Ördög Nóra és Miller Dávid voltak a vendégek. Az utóbbi bevallja, hogy bár az RTL egyik vezető műsorvezetője most, ő maga nem szokott tévét nézni, és mindhárman bevallják, hogy bár tudják, hogy rengeteg fiatal számára álomkarrier a műsorvezetés, pont ők hárman gyakorlatilag egy-egy véletlen folytán sodródtak ebbe a szakmába.

Ördög Nóra és Till Attila arról beszéltek, mivel jár az, hogy állományban vannak a TV2-nél, azaz van egy fix fizetésük, ami akkor is jár, amikor éppen nincs műsoruk. Ördög Nóra így fogalmaz:

„ez egy fontos dolog, stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. De ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így aztán.”

Till Attila ehhez a következőket fűzi hozzá:

„én szeretem ezt. Régen én büszke voltam erre, hogy 21 éve állományban vagyok. Ami úgy indult, hogy Big Brother 1, az akkora siker lett és működött, hogy mindenki kipróbálta, 2002-ben három hónapra leszerződtettek, és még véget sem ért a Big Brother 1, behívtak és mondták, hogy akkor 3 évre leszerződtetnek. Nekem ez jól esett. És akkor kérdeztem, hogy ez jelentés fizetésemeléssel is jár-e, amire felszaladt az egyik szemöldökük, és mondták, hogy igen. Azóta ez a küzdelem van, hogy baromi jól fizetnek, meg minden nézőpont kérdése, dehát a pénz mindig olyan, hogy azon nagyon jól lehet vitatkozni. Nyilván mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesek vagyunk, ők meg azt gondolják, hogy azért van ember, és valahol a kettő között van az igazság. És mivel nagyon régóta állományban vagyunk... ennek van oka.”

Ördög Nóra azt mondja, hogy bár nagyon jól keresnek ők a TV2-nél, azért a csatornának még drágább lenne az, ha nem tartaná állományban a húzóneveket, hanem minden produkcióra külön-külön állapodna meg velük minden műsorra.

Alább lehet megtekinteni a teljes interjút, amiben Till Attila azt is kifejti, hogy szerinte az RTL nem annyira műsorvezető-centrikus, mint a TV2, és hogy Sebestyén Balázst szent tehénnek tekinti a csatornája.

(Kiemelt kép: Till Attila Instagramja)