Nagy bejelentést tett az RTL Klub az X-faktorral kapcsolatban

Fontos információ az X-faktor hamarosan induló, 11. évadjával kapcsolatban!

2022. augusztus 16., 08:46

Szerző:

Itt a friss bejelentés az RTL Klubtól: ha ön arra tippelt, hogy szeptember első szombatján indul majd az X-faktor 11. évadja, akkor eltalálta! Megvan ugyanis a tehetségkutató következő évada premierjének dátuma, ami szeptember 3., este 8 óra. A következő animáció tartozik a bejelentéshez.

A közösségi médiából persze nyomon lehet követni, hogy bár az élő adásoktól még messze vagyunk, a szereplőválogatás és a mentorházas forduló felvételei már megtörténtek. ByeAlex például egy kádon ülve jelentette be egy héttel ezelőtt, hogy kiválasztotta azokat a versenyzőit, akik az élő show-kban szerepelnek majd.

Ugyanezt Herceg Erika négy napja jelentette be, ő a következő szettben válogatott a versenyzők közül a mentorházas fordulóban. Az erről készült felvételeket tehát majd valamikor szeptemberben láthatjuk a képernyőn.

Az idei évad különlegessége az lesz, hogy a versenyzők nem lesznek kategóriánként leosztva, hanem a zsűri tagjai maguk között döntik el, hogy ki kit szeretne mentorálni – ennek részleteiért kattintson ide!

Szeptemberben újrainduló műsorokról

Megvan, mikor és melyik gazdákkal indul a Házasodna a gazda új évada

Szente Vajk az új szerelmét váltja a Dancing with the Stars zsűrijében

Döbbenet, Demcsák Zsuzsa miben vezeti a Farm VIP-t a 40 fokban

(Kiemelt kép: az X-faktor hivatalos Instagramja)