Szente Vajk az új szerelmét váltja a Dancing with the Stars zsűrijében

Szente Vajk a Dancing with the Stars 3. évadának új zsűritagja, és érkezése egybeesik egy távozással...

2022. augusztus 10., 08:24

Szerző:

Hétfőn kiderült, kik lesznek a Dancing with the Stars következő évadának celebversenyzői, de két új zsűritag is érkezett: Szente Vajk és Juronics Tamás. A sajtótájékoztató erről szóló részét az alábbi videón lehet újranézni.

A zsűri természetesen nem bővül hattagúra, hanem maradnak négyen, ami azt jelenti, hogy két személynek távoznia kellett: Molnár Andreát és Kováts Gergely Csanádot nem látják viszont az ősszel a TV2 táncos vetélkedőjének nézői. Maradt viszont a zsűriben Ördög Nóra és Bereczki Zoltán.

A fentiek már csak azért is különösen érdekesek, mert májusban derült ki, hogy összejött Szente Vajk és Molnár Andrea. Ez azt jelenti, hogy Szente Vajk az új párját váltja a DWTS zsűrijében. A 41 éves színész-rendezőt a Blikk megpróbálta erről a kérdésről szóra bírni, de nem jártak sikerrel, mert Szente Vajk és Molnár Andrea nem beszélnek a nyilvánosságnak kapcsolatukról.

Nyilatkozott azért néhány érdekeset az új zsűritag a lapnak, például arról, hogy sosem iszik alkoholt, ezért nem is szokott táncolni (mintha józanul nem rophatná az ember), valamint a TV2-vel való viszonyáról. Erről többek között a következőket mondja:

„a negyedik vagy talán az ötödik kísérletünk [ez] egymással a TV2-vel, mindegyik valami más miatt nem jött össze, vagy az épp akkori szerződésem miatt más csatornával vagy egyeztetési gondok merültek fel menet közben.”

Hát akkor majd most ősztől, amikor beindul a vetélkedő harmadik évada. Az első rész sugárzásának pontos időpontját egyelőre még nem jelentették be.

A DWTS legemlékezetesebb pillanatai tavalyról

Árpa Attila magyarázkodik: Nem miattam válik a táncpartnerem

Hatalmas baki a Dancing with the Starsban: Kamarás Iván kínos helyzetbe került

A Dancing with the Stars győztese reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)