Szente Vajk új szerelme a TV2 csinos sztárja

Szente Vajk új szerelme Dobó Kata után egy országosan ismert előadóművésznő. Íme, kiről van szó.

2022. május 21., 09:39

Szerző:

Szente Vajkkal kapcsolatosan az utolsó hír az volt, hogy szakítottak Dobó Katával – bár ez jóval csak a szakítás megtörténte után derült ki. A 41 éves színész-rendezőről most azt írja a Blikk, hogy újra kapcsolatban van, és ráadásul megint egy országosan ismert előadóművésznővel.

A lap egy olvasóra hivatkozva állt elő ezzel az értesüléssel, amit a két érintett ismerősei is megerősítettek, amíg Szente Vajk csak annyit nyilatkozott, hogy nem kíván a magánéletéről beszélni. Nos, úgy tűnik, hogy a színész új szerelme Molnár Andrea táncosnő, akit a TV2 nézői a Dancing With The Stars zsűritagjaként ismernek.

Molnár Andrea nem sokkal ezelőtt még férjnél volt, áprilisban derült ki, hogy 5 év után válik a férjétől. Többek között a következőket nyilatkozta előző kapcsolatának végéről a Bestnek:

„sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást.”

Az ismerősök úgy tudják, Szente Vajk és Molnár Andrea még nagyon az ismerkedés elején járnak, bár rögtön megtalálták a közös hangot, komoly kapcsolat még nincs közöttük.

Új kapcsolatok

Vastag Csaba címlapon mutatta meg új szerelmét

Horváth Gréta sejtelmes fotót posztolt új párjáról

Csutinak új barátnője van, íme, mit árult el eddig róla

(Kiemelt kép: Szente Vajk Instagramja)