Megvan, mikor és melyik gazdákkal indul a Házasodna a gazda új évada

Itt az RTL Klub bejelentése a Házasodna a gazda ötödik évadáról.

2022. augusztus 15., 10:06

Szerző:

Következik az új, ötödik évada az RTL Klub nagysikerű, társkeresős realityjének, a Házasodna a gazdának. Ezzel kapcsolatban tett ma nagy bejelentést a csatorna. Korábban már bejelentettek 4 gazdát és 4 gazdaasszonyt, akik ugyebár házasodni kívánnak. Közülük 2 férfit és 2 nőt választottak ki arra, hogy a reality új évadja napról napra kövesse pártalálási kísérleteiket.

A négy kiválasztott közül az egyetlen nő Vera gazdaasszony.

Aztán ott van Alfonz gazda, az ő bemutatkozását az alábbi videó tartalmazza.

A harmadik Péter gazda.

És a negyedik pedig Zsolt gazda.

A műsor augusztus 29-től minden hétköznap este lesz majd látható, és az adásokról a friss közleményből még a következők derülnek ki:

„az első adásokban a rapid randik láthatóak majd. A gazdák ismét a saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.
A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.”

Nádai Anikó szereplése ebben az évadban azért lesz különleges, mert a műsorvezetőnőnek júliusban született meg a második kisfia.

Az előző évad gyöngyszemei

Házasodna a gazda: Zoli gazda megbánta, hogy azt a lányt választotta, akivel lefeküdt

Miután Terézia megtudta Pista gazda titkát, vissza akart menni hozzá

Roland gazda jobban csajozott a Nagy Ő-nél is

(Kiemelt kép: RTL Klub/Házasodna a gazda)