Miután Terézia megtudta Pista gazda titkát, vissza akart menni hozzá

Késő bánat!

2021. augusztus 17., 14:05

Szerző:

A Házasodna a gazda párkeresős reality talán legmegdöbbnetőbb párosa Pista gazda és Terézia volt. Ismerkedésük ugyanis nem indult felhőtlenül, és végül botrányba is fulladt. A nőnek többször is kétségei támadtak a tanyasi léttel kapcsolatban, nem érezte komfortosan magát, de végül mégis maradt, és Pista gazda őt vitte magával az álomrandira. A romantikus és meghitt pillanatokat egy luxustanyán töltötték el, közel a gazda birtokához. Terézia ezek után egyértelműen közölte, egy ilyen helyen el tudná képzelni életét, azonban Pista kevésbé komfortos tanyáján nem szívesen élne. 

Mivel Pista úgy érezte, nem egyeznek álmaik, neki pedig olyan feleségre van szüksége, aki nem bánja, ha korán kell kelnie és néha sáros lesz a cipője, hazaküldte Teréziát. A nő rettentően megsértődött ezen, és olyan mondatokkal búcsúzott, mint „otthon amúgy is várja valaki”, illetve „mind a tíz ujjára akad egy ilyen Pista”, de azt is hozzátette, ő luxuskörülményekhez van szokva, és „van egy szint, aminél nem ad lejjebb az ember”. Ha lemaradt volna róla, ITT megnézheti.

Van a történetben azonban egy aprócska csavar! A Story cikkéből ugyanis kiderült, hogy azóta Pistát ostromolják a nők, ráadásul Terézia is háromszor hívta fel azzal a gazdát, hogy kezdjék újra. Vélhetően azután gondolta meg magát, hogy kiderült, valójában Pista gazdának is van érdekeltsége a luxustanyában, ahová pihenni vitte őt, de ezt tudatosan csak azután szerette volna elmondani Teréziának, ha úgy dönt, vele marad. 

A gazda egyébként lezárta a dolgot, és továbbra sem kívánja folytatni az ismerkedést Teréziával.

(Kiemelt kép: rtl.hu)