A TV2 sztárja bevallotta: ezért gyűlöli a balatoni strandokat

Pásztor Anna, a Dancing with the Stars első évadának finalistája ugyan gyerekkorában sokat járt a magyar tengerhez, nem nőtt a szívéhez a Balaton.

2023. július 19., 09:56

Szerző:

Pásztor Anna tűnt fel a Saras tócsákban ugrálni című YouTube-műsorban, és nem túl hízelgő szövegkörnyezetben került szóba a Balaton – vette észre a 24.hu. A beszélgetés kiinduló témája: utazás gyerekkel. Az 50 éves, újra párkapcsolatban élő énekesnő két gyermeket nevel és rengeteget utaztak is együtt. A fia, aki most tíz éves, csak hat hetes volt, amikor először külföldre vitték a szülei, ráadásul meglehetősen messzire, Thaiföldre.

Pásztor Anna azt is említi az alább megtekinthető műsorban, hogy gyerekkorában mindig Balatonszepezden nyaralt. Ennek ellenére az énekesnő enyhén szólva nem vált a Balaton szerelmesévé, főleg a strandokat nem kedveli:

„én nem nagyon szeretem a strandokat. Van ez a zsizsi, minden ragad, brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba, amit Balatonnak hívnak. Amikor kicsi voltam, akkor is ugrottam egy fejest, a Balaton közepéig kiúsztam, és akkor ott tök jól elvoltam.”

Alább található a szóban forgó videó.

Pásztor Anna egyébként a Dancing with the Stars mellett egy másik TV2-es realityben is feltűnt: a Hal a tortánban szintén volt egy emlékezetes jelenete.

(Kiemelt kép: Pásztor Anna Instagramja)