Szabó Zsófi vallomása: Évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként

Szabó Zsófi jelenleg szünetet tart. 

2024. január 15., 11:05

Szerző:

Decemberben bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi távozik az RTL Reggeli műsorából. A műsorvezető-influenszer hosszú évekig köszöntötte reggelente a tévénézőket, ám most jelenleg új tervei vannak. A népszerű sztár a közösségi oldalán mondta el, mivel foglalkozik most. 

„Nem túlzás azt mondani, hogy évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. Bár még mindig nem elfogadott sokaknál, hogy ez is egy munka. Azonban, ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen rendes munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm”

– árulta el Szabó Zsófi a követőinek, amit a 24.hu szúrt ki. 

Szabó Zsófi mellett Miller Dávid is otthagyta az RTL Reggeli csapatát. A két műsorvezető számára nehéz volt a távozás. A csatorna akkor egy közleményben jelentette be, hogy búcsút vesznek tőlük:

„Miller Dávidot a jelenleg is futó Éden Hotel mellett hétről hétre a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként láthatták a nézők. Utóbbi feladattól 2023 végével elbúcsúzik, a csatornánál azonban jövőre más kihívások még várnak rá. A Reggeli vezetése gyakorlati tapasztalatszerzést és ívet adott a fiatal tehetség műsorvezetői pályafutásának.
Szabó Zsófi, a Reggeli egyik háziasszonya is búcsúzik a műsortól. A népszerű műsorvezető elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson és új feladatok, kihívások elé nézzen. Az RTL és a Reggeli szerkesztősége tudomásul vette döntését.”

(Kiemelt kép: RTL)