Tóth Andi keményen visszaszólt Szabó Zsófinak: Nem szabad ezt hagyni

Mondjon Szabó Zsófi, amit akar Tóth Andi abban hisz, hogy ki kell állni magunkért.

2023. október 18., 08:07

Szerző:

Tóth Andi most reagált Szabó Zsófi legutóbbi interjújára, amit Hajdú Péternek adott. Az RTL műsorvezető-színésznője abban a kontextusban említette az énekesnőt, hogy ő maga sosem szokott reagálni az őt érő kritikákra, bántásokra, mert ezzel csak táplálna egy ördögi kört – szemben például Tóth Andival és Tóth Gabival, akik gyakran visszaszólnak, ha szóba kerülnek.

„Megtanultam nem kiállni magamért, mert akkor minden egyes nap ki kéne állnom. Abba a gödörbe esnék, mint Gabi vagy Andi: ők minden egyes nap kiteszik az Insta-sztoriba, lereagálják, felszólalnak. Ez egy ördögi kör”

– mondta Szabó Zsófi az interjúban.

És milyen jó példát hozott fel Tóth Andi személyében: az énekesnő ezúttal sem hagyta annyiban, hogy szóba került, hanem erre is reagált.

„nyilván tök sokan fogják fel ezt úgy, hogy ilyenkor magyarázkodik az ember és ez milyen rossz. Én nem magyarázkodom. Szerintem, ha már valakit követsz, akkor azt valamiért követed, legyen már valami értelme annak a követésnek! Aki követ, az pontosan tudja, hogy én szeretem megosztani azt véleményt, hogy ha valaki támad, akkor igenis állj ki magadért! Mert ebben a szörnyű világban, amit élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat, és ilyen erős[ek] a támadások, úgy gondolom, hogy rosszabb csendben maradni. Felőröl egy idő után, ha csendben maradsz, és ez téged valahol mélyen zavar. Ha nem zavarna, akkor nyilván nem is beszélnél róla. Ha látjátok azt, hogy támadnak, akkor utána nem azért jövök ide magyarázkodni, hogy majd jól elküldöm távolabb[i] éghajlatokra. Hanem azért, hogy azt lássátok, hogy nem ezt szabad hagyni. Ha valaki csúnyának nevez, akkor eljövök, és elmondom egy sztoriban, hogy a szépség relatív”

– mondja Tóth Andi legutóbbi Instasztorijában. Hozzáteszi, hogy az már neki mindegy, hogy ki mit hisz, csak azért csinálja, hogy tudja, hogy ő is elmondta a magáét az adott témában.

A szépséggel kapcsolatos fejtegetéseit Tóth Andi egyébként az alábbi posztban publikálta a héten.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)