Tóth Andi trágár kirohanással válaszolt a vádakra: Nagyon sajnálom, ez undorító és unprofi

Amint azt már a vádak felmerülésekor megjósoltuk, Tóth Andi valóban reagált a Hazatalálsszal kapcsolatos botrányra egy trágár kirohanással.

2023. szeptember 21., 09:13

Szerző:

Tóth Andi énekesnőnek volt egy kisebb szerepe a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, és ezzel kapcsolatban tegnap olyan vádak kerültek elő, amik szerint a fiatal tehetség négyszer is késő este mondta le a másnapi forgatást. Állítólag annyira elégedetlenek voltak vele, hogy felmerült, hogy lecserélik, de aztán mégis maradt a sorozatban.

Nos, ahogy azt sejteni lehetett, a hot! magazin/Bors „biztos forrásból származó” információit Tóth Andi most Instasztoriban cáfolta egy videós monológban. A következőket mondja:

„az, hogy legalább négyszer lemondtam a forgatási napokat, már ott vérzik, hogy igazából össz-vissz három forgatási napom volt végig. A következő évadban csak három napot forgattam, annyit szerepelek benne. Ezt a sorozatot egy más gyártóval csinálja most a TV2, akikkel nulla darab tapasztalatom van egyelőre, pedig azért volt dolgom már egy párral. Soha nem érkezett rám panasz, soha a tíz évem alatt. Ez az egyetlen gyártócég, aki valóban panaszkodott rólam, legalábbis próbált panaszkodni, nem túl sok sikerrel. Három darab forgatási napom volt. Egyébként valóban négyről volt szó, de próbálták összezsúfolni, hogy minél kevesebbet kelljen fizetniük, nyilvánvalóan.”

Tóth Andi azt vázolja fel, hogy a produkciós cégek általában jóval előre szólnak, hogy mikor lesznek a forgatási napok, milyen szöveget kell addigra megtanulni. Ez ebben az esetben nem történt meg, kevéssel a forgatási nap előtt szóltak csak, és erre Tóth Andi több alkalommal jelezte, hogy neki az a nap már nem jó, mert más munkára már előzetes leszerződött.

„olyan még soha nem történt, hogy én utolsó pillanatban lemondjak egy időpontot. Olyan történt, hogy az első forgatási napom simán zajlott, jelezték, lenyomtam, tök jó. A másodikon már volt dolgom, és amikor jelezték, hogy aznap forgatnék, én jeleztem, hogy nem. És ők ilyenkor nem azt csinálják, hogy akkor szólnak a stábnak, hogy na, a két hét múlvai jelenet mégsem tud megvalósulni, mert Andi nem ér rá, hanem várnak előtte napig, majd rád kenik a szart, hogy Andi most lemondta az utolsó pillanatban. Ha emiatt nekik kár keletkezett, azért én nem tudom vállalni a felelősséget, ugyanis nem kaptam előre diszpót, nem kaptam normális kommunikációt ezzel kapcsolatban. Amit kaptam, az az, hogy utána mindent a nyakamba varrtak, és más színészek is azt az infót kapták, hogy én a szar vagyok. Amit leszarok, mert igazából olyan sok éve szaroz mindenki, hogy már elmegyek amellett, aki szarnak hisz. Higgyenek! Megpróbáltak az igazgatónak is benyomni, akivel nem tudom hány éve vagyok a tévénél, pontosan ismer, és tudja, hogy az Andi az nem ilyen. Szóval nem jártak sikerrel. És ez az egész cikkezés, gondolom, egy bosszú, vagy próbálnak hírértéket szerezni a sorozatnak. Mindegy. Adjuk csak el a nevemmel.”

Tóth Andi azt mondja, hogy a menedzserén keresztül próbált tárgyalni a produkciós cégnél, de ők erre fenyegetőzni kezdtek, hogy lecserélik őt, amire az énekesnő azt is mondta, hogy nyugodtan cseréljék le, de ez végül mégsem történt meg.

„Ezzel nem tudok mi a büdös faszt csinálni, nagyon sajnálom, és ez az utórengés szerintem undorító és unprofi”

– teszi hozzá Tóth Andi, aki azt mondja, hogy tudja magáról, hogy ő nem színésznő, csak hobbiként csinálja, és a fő ok, amiért beválasztották ebbe a sorozatba az, mert az ő neve nagyobb nézettséget hoz.

„A TV2-nél már 6-7 éve vagyok, és nem is fogtok engem máshol látni. Én nagyon szeretek ott lenni, és mindenkivel nagyon jó kapcsolatom van”

– emeli ki Tóth Andi, figyelmeztetve, hogy nem a csatornával van problémája, csak ezzel a bizonyos produkciós céggel, amelynek a videó szerint a nevére sem emlékszik.

(Kiemelt kép: TV2/Hazatalálsz)