Tóth Andi visszavonult, de ennek a műsornak a kedvéért visszatér a TV2-re

Tóth Andi utoljára a Sztárban sztár zsűrijében szerepelt, most egy hasonló műsort vállalt el.

2023. szeptember 14., 09:31

Szerző:

Nagyjából fél éve volt, hogy Tóth Andi bejelentette, elege volt, befejezi az éneklést. Azóta az Instagramon gyakran sarkosan foglal állást bizonyos kérdésekben, influenszerkedik tovább, valamint saját ruhamárkája beindításával foglalkozott.

Most a TV2 bejelentette, hogy újra Tóth Andi szereplésével próbálják a nézőket a képernyő elé csábítani: a 24 éves énekesnő a Mutasd a hangod! című showműsorban fog szerepelni. Ez a vetélkedő a múlt vasárnap este indult el, és a koncepció szerint az izgalmakat az adja a formátumban, hogy sose lehet tudni, hogy

„ki énekel a saját hangján és ki az, aki mindenkit megpróbál átverni.”

Nos, az első adás vendége Caramel volt, és a másodikban érkezik Tóth Andi, aki ezzel tér majd vissza a képernyőkre a hosszabb kihagyás után.

Amire figyelni kell azonban: ezen a hétvégén nem vasárnap, hanem szombaton lesz a Mutasd a hangod, amit aztán a Sztárban sztár leszek! követ majd a TV2-n. Emellett párhuzamosan a The Voice megy majd az RTL-en, szóval ha ön nem rajongója az éneklős showműsoroknak, akkor a tévézést nem igazán tudjuk ajánlani szombat esti programnak.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)