Tóth Andi tárgár kirohanással reagál Neymar botrányára: Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is?

Tóth Andi hozzászólt Neymar botrányához, és a férfiak nem fogják zsebre tenni az énekesnő üzenetét.

2023. június 24., 06:19

Szerző:

Tóth Andi is hozzászólt a hét egyik legnagyobb nemzetközi botrányához: kiderült, hogy Neymar megcsalta terhes barátnőjét. A 31 éves, Franciaországban játszó brazil focista az Instagramon kért bocsánatot a kedvesétől az alábbi posztban, ami 12 millió lájkon is túl van már. A keresztény hitét gyakran hangoztató focistának egy előző kapcsolatból 2011-ben már született egy kisfia.

Tóth Andit a hír, illetve az arra érkezett reakciók annyira felbosszantották, hogy a következőket mondta péntek délután az Instagramon automatikusan eltűnő sztoriban. Igen, készüljön fel egy újabb trágár kirohanásra:

„kiábrándulok a világból a kommentek láttán, miszerint: »semmi baj, mindenki hibázik«. A nő terhes! De ha a nő kúr félre, akkor »ribanc«, akkor »pusztuljon meg!« Érdekes, hogy annyit hallani mostanában, hogy »a nők már nem olyan családcentrikusak, mint régen, ők most ilyen nagy önmegvalósításban vannak, kis talpraesettet játszanak, nem akarnak családot.« Nem családot nem akarunk, hanem egyedülálló anyák nem akarunk lenni. Mert ha egy férfinak elege van, akkor fogja magát, feláll, elmegy, csókolom, otthagy. És meg van bocsátva, mert, tudod, a férfiak ilyenek, kis önzőek, nem olyan érzékenyek, mint a nők. A nők viszont maradjanak, neveljék fel a kölköt. Nekik tűrni kell. Nekik meg kell oldaniuk minden toxikus szart, amit az a kisköcsög belerakott az életükbe. Bullshit! Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is a szarjaik után?”

Tóth Andi többek között azt is hozzáteszi, hogy tudja, hogy mindig vannak kivételek:

„nem általánosítani akarok, hogy minden férfi ilyen, de a legtöbb ilyen, és te is tudod!”

Neymartól független téma, az énekesnő szintén Instasztoriban ezen kívül köszönetet mond az alábbi TikTok-videóért, amiben egy szakértő arról beszél, hogy Tóth Andi arca mindössze az életkori sajátosságoknak megfelelően változott kamaszkora óta, ahogy az énekesnő maga is mondja, nem csináltatott plasztikai műtétet.

@plasztikaesztetika.hu

Tóth Andit nagyon sokan vádolják plasztikai beavatkozással, azonban öntsünk tiszta vizet a pohárba🤗

♬ Clock It

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)