Tóth Andi trágár kirohanást posztolt: életveszélybe sodorták a rajongói

Tóth Andit nem hagyják a rajongók normálisan közlekedni, az énekesnő kiakadt.

2022. április 8., 08:17

Szerző:

Tóth Andi énekesnő influenszeri minőségében egy hazai Mustang-kereskedés nagykövete lett, és többször is posztolt arról, hogy egy almazöld luxuskocsival közlekedik most már jó ideje. Ennek a megállapodásnak a következménye, hogy az egykori X-Faktor-győztest viszonylag könnyű felismerni az autójáról.

Tóth Andi most ezzel kapcsolatban posztolt egy automatikusan eltűnő videót Instagram-sztoriban. Az énekesnő a következőképpen fogalmaz a felvételen, amelyből kiderül, hogy előfordult már, hogy követői balesetveszélyes helyzetbe sodorták az utakon:

„miért van az, hogy autópályán vagyunk, felismeritek a kocsit, jöttök bele a seggembe? Kitérek jobbra, hogy elmehess, nem mész el, lejössz, megint bevársz, seggembe jössz... Én értem, hogy ez izgi, de ez kurvára nem vicces, meg nem gyerekjáték, tehát az autópályán vagyunk, gyerekek, ilyeneket nem csinálunk! Nem jössz bele a seggembe, mert ha valami van előttem és fékezek, belém jössz, tehát ne, légyszi! Odaintesz, rám villogsz, tök jó! Nyilván, fain, köszönöm, de ezt ne játsszuk, mert nem vicces és ez most már nagyon sok volt. Jó? Kösz, csá!”

Amikor Tóth Andi kiakad...

Tóth Andit lealkoholistázták, visszaszólt

Tóth Andi újabb trágár kirohanásban számolt be a szerelmi életéről: íme az igazság

Tóth Andi újabb trágár kirohanása: egyre durvábban támadják új külseje miatt

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)