Tóth Andi trágár kirohanásban reagált a megcsalással kapcsolatos pletykákra

Tóth Andi az Instagramon válaszolt azoknak a rajongóknak, akik szerinte mérgezik a kapcsolatát Marics Petivel.

2022. augusztus 10., 07:38

Szerző:

A nyár egyik nagy szenzációja volt, hogy összejött két, a fiatalok körében igen népszerű énekes: Tóth Andi és Marics Peti. Az első reakciók a kapcsolatukra az énekesnő szerint túlnyomórészt pozitívak voltak, akkor Tóth Andi mondta is, hogy erre nem számított.

Nos, azóta azonban már ő sem látja ilyen pozitívan azt a helyzetet, főleg nem azután, hogy bizonyos rajongók azt kezdték el találgatni, hogy vajon Marics Peti meg fogja-e csalni új szerelmét.

Tóth Andi a következőket mondja most dohányozva egy automatikusan eltűnő Instasztoriban:

„gondoltam, tisztázzunk egy-két dolgot. Sorban küldték itt a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Szóval gondoltam, megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Megcsalsz, taka van – ez ilyen egyszerű. Az én követőim ezt pontosan tudják, ezért külditek. Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még szőr sem nőtt a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Veled megy, tied lehet. És pont azért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. Dehát ezt sem lehetett, mert a házam elé járkáltatok bazmeg képért, hátha lekaptok minket együtt. Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban! Ennyi. Peace out.”

A fentiekből az is kiderül, hogy Tóth Andi világában a „ha” szócska használata kiment a divatból. Használod, nem vagy menő!

Amikor Tóth Andi bepöccen...

Tóth Andi trágár kirohanása románul: Kapd be a faszomat!

Tóth Andi trágár kirohanást posztolt: életveszélybe sodorták a rajongói

Tóth Andi újabb trágár kirohanása: egyre durvábban támadják új külseje miatt

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)