Tóth Andi magára haragította a fél világot egy trágár kirohanással: Agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták

Tóth Andi figyelmeztet, hogy senki ne vegye támadásnak, de ha ön júniusban született, akkor ön egy vérbeli geci!

2023. június 22., 08:59

Szerző:

Tóth Andi az Instagramon hosszú videót posztolt, amin az egyes csillagjegyeket elemzi. Abból indul ki, hogy a sajátja, a Bak a legjobb, hiszen mint mondja, Jézus is Bak volt (erre minden bizonnyal abból következtet, hogy a negyedik században az Egyház a téli napfordulóra tette Krisztus születésének az ünnepét).

A 24 óra után eltűnő videókban elég kemény ítéletet mond több csillagjegyről is:

„beszéljünk két szót a Bakokról, mert szegények... annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van például az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de csak gondoljuk végig, miért! Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a Halak meg a Rákok. Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a Kos, Nyilas, Oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, »majd lesz valahogy« döntésképtelen, »it's ok«-emberek, mint a Vízöntő, Mérleg. És határozottan nem vagyunk akkora vérbeli gecik, mint az Ikrek! Vitatkozhatsz ezzel, maga az ördög az Ikrek, ez ennyi.”

Tóth Andi a saját csillagjegyéről a következőket mondja:

„miket szoktak rólunk mondani? Rideg, barátságtalan, semmilyen, pénzéhes. Nekem ez mind tetszik. Na, de miért mondják ránk azt? Azért mondják, mert nem szoktunk szerelmet vallani az első nap, ha valakit megismerünk, nem nevetünk a semmin, nem osztjuk meg a legféltettebb titkainkat egy vadidegennel, csak mert szépen mosolyog ránk, nope. [...] A pénzéhes abból áll, hogy szeretjük a pénzt. De ki nem?! Ki nem szereti a pénzt? Viszont a Bak egy 50 éves tervvel előáll, megvalósítja, és ha megnézed, akkor a Bakok általában kőgazdagok.”

Ezek szerint Tóth Andi a horoszkópjának megfelelően viselkedett, amikor azt fitogtatta tavaly januárban, hogy milyen sokat keresett az előző évben.

Mindenesetre a többi emberhez való viszonyáról beszélve Tóth Andi megjegyzi, hogy ő gyakorlatilag senkit nem tud elviselni, csak kb. két csillagjegy szülötteit:

„mindebből kifolyólag a Bak általában két jegyet tud elviselni, ez a Szűz és a Skorpió. A Skorpióból én csak a férfiakat tudom elviselni, mert egy Skorpió férfi olyan, mint egy őrző-védő doberman. A Skorpió nő viszont kezet foghat az Ikrekkel, és gonosz kacajjal sétálhatnak a naplementében a pokol tüze felé. A Szűz nők zseniálisak, maximalisták, hiperérzékenyek, az tény, de nem fog nyakon szúrni álmodban, mint a Halak, ha megbántottad egy picikét az érzéseiket, és bosszút állni az egész családodon.”

A Bikákról Tóth Andi annyit mond, hogy olyanok, mint egy kicsit gonoszabb verziója saját csillagjegyének, a Baknak.

A hosszas elemzések első visszhangja láttán Tóth Andi először elmondja, hogy akikre azt mondta, hogy agresszívak, azok tényleg agresszívan reagáltak a beszólására (nahát!), majd végül egy írásos üzenetet is publikált, ebben a következők olvashatók:

„de jóó, hogy így szerettétek a kis vidiket, haha. Csak hogy ne érezze senki támadásnak, szívesen elemezgetem külön-külön majd a jegyeket röviden, elmondva a pozitív és negatív kis dolgainkat. [...] Nem kell ezt halál komolyan venni, de elég sok alapdolgot mond el a csillagjegyed.”

Ha ezek után kedvet kapott elolvasni a mai horoszkópját, kattintson ide!

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)