Tóth Andi élő adásban és trágár kiszólással reagált az őt ért kritikákra: Tóth Gabit ismételte

Tóth Andi a Sztárban sztár adásában utalt a kritikákra, amiket kap, de Instasztoriban is megosztott egy meghökkentő reakciót.

2023. április 3., 07:36

Szerző:

Nagy várakozás előzte meg a Sztárban sztár vasárnap esti adását, mert a múlt héten bebizonyosodott, amit a nézők már 1-2 adás óta sejtettek: a zsűri két tagja, Tóth Andi és Marics Peti az évad közben szakítottak egymással (pontosabban Tóth Andi szakított Marics Petivel). A két énekes az adás folyamán higgadtan és egymást figyelmen kívül hagyva értékelte a versenyzőket, nem is egymás mellett ültek.

Tóth Andi azután, hogy Trap kapitány a Måneskin egyik dalát előadta, a következőkkel kezdte az értékelést:

„onnan lehet tudni, hogy jó vagy, hogy egyre több kritikát kapsz, egyre több ürügyet, hogy miért nem vagy jó. Saját tapasztalatból mondom! És itt ülök, nem?”

Alább lehet megnézni a vonatkozó adásrészletet, de emlékezetes, hogy Tóth Gabi ugyanezt posztolta a múlt héten az ővele szemben megfogalmazott kritikákra reagálva – kattintson ide, ha kíváncsi, hogy az ő megfogalmazásában hogyan hangzik ugyanaz a kissé paradoxnak tűnő gondolat, hogy minél több negatív visszajelzést kap az ember, annál biztosabb, hogy jó úton halad.

Tóth Andi mindenesetre nemcsak kritikákat kap. Az énekesnő egy Reddit-posztot tett ki az Instagramjára automatikusan eltűnő sztoriként azzal a kommenttel, hogy „na basszameg. Köszönöm.” A szóban forgó reddites felhasználó amellett érvel, hogy igazságtalan Tóth Andit azért kritizálni, mert szigorú, hiszen 10-ből ő is mindig 8-9 pontokat ad legrosszabb esetben is. Sőt:

„kb. minden egyes műsorban Tóth Andi az egyetlen, aki a zsűritársai piszkálása és röfögve röhögés helyett érdemi kritikát fogalmaz meg. Nagyon sokszor az egyetlen, aki a »nagyon tetszett« és a »nem annyira tetszett« helyett bővebb értékeléssel is megtiszteli a versenyzőket és a nézőket – ja, merthogy egyébként a negatív kritikát is képes értelmes érvekkel, normális hangnemben átadni. Erre mit csinál az átlag magyar kommentelő? Undorító, alpári hangnemben mocskolják, és mindenféle ribancnak elhordják (bocsi, a drogos szajha kimaradt – ezt egyébként érdemes összevetni a felelősségteljes apukaként és előadóként a közönséget telibe szarva, nyilvánosan drogbotrányba keveredett Curtissel, akiről kb ugyanezek a kommentelők remélték, hogy meggyógyul. De ez csak side note.)”

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)