Tóth Andi trágár kirohanásban erősíti meg, hogy szétmentek Marics Petivel: Én szakítottam

Tóth Andi az Instagramon dühöngve mondta el: igaz a szakításuk híre.

2023. március 31., 09:42

Szerző:

Péntek reggel érkezett a hír, hogy szakított Tóth Andi és Marics Peti. Erre az énekesnő néhány órával később egy dühös videóval reagált, amit automatikusan eltűnő Instagramsztoriban posztolt.

A felvételen az énekesnő a következőket mondja megerősítve az értesüléseket, és utalva arra, hogy exével együtt zsűritagok a Sztárban sztár című műsorban:

„igen, szakítottunk! Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó 3 adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezúton szeretném megköszönni ennek a drága a Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam. De persze, dobáljunk szart, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék szart dobálni. De ez vagyok én! Tűrök! Kussban!”

– kiabálja Tóth Andi az ide kattintva 24 óráig megtekinthető videóban.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)