Tóth Andi trágár kirohanást posztolt: Bosszú? Hány évesek vagyunk, 10?

Tóth Andi a Sztárban sztár legutóbbi adásáról szóló cikkekre-kommentekre reagál a tőle megszokott stílusban.

2023. március 29., 10:27

Szerző:

Minden bizonnyal a Bors című lap tegnapi cikke akaszthatta ki Tóth Andit annyira, hogy az énekesnő 24 óra után eltűnő Instasztoriban egy trágár kirohanást jelentetett meg. Az újság arról írt ugyanis a vasárnap esti Sztárban sztárra érkezett kommentek felhasználásával, hogy Tóth Andi és Marics Peti milyen ridegek voltak egymással az élő adásban, holott jó fél éve egy párt alkotnak.

Valaki szerint ráadásul Marics Peti különösen lelkesedik Gubik Petráért, így az illető úgy gondolta, hogy Tóth Andi esetleg bosszúból csinálhatja, hogy akkor ő pedig Molnár Tibor Attilával kivételez.

Mindezzel kapcsolatban a 23 éves énekesnő-zsűritag a következőket írja:

„újságírók. Jöttök, mint a legyek a szarra. Úgy ülök be a stúdióba minden vasárnap, hogy kizárok mindent, mivel kizárólag a műsor a lényeg. Mindenkinek annyi pontot adok, amennyit véleményem szerint megérdemel. Tibi szerintem egy hatalmas meglepetés ebben az évadban, és ha úgy érzem, meg is mentem. Ahogy azt minden adásban megtettem. Bosszú? Hány évesek vagyunk, 10? Mindent IS rám kell terelni, rám kell kenni. De tudom. Szükség van egy rosszfiúra. Always and forever the bad guy. Ki más, ugye?”

Az énekesnő mindezt egy egyszerű, mosolygós szmájlival zárja le.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)