Szikora Róbert nem köntörfalazott: elmondta a véleményét Tóth Andiról

Szikora Róbert szeretné, ha Tóth Andi meggondolná magát.

2023. március 16., 09:42

Szerző:

Mint megírtuk, Tóth Andi nemrég a közösségi oldalán közölte, hogy visszavonul, abbahagyja az éneklést. Azóta rengeteg sztár szólalt fel és kérte az énekesnőt arra, hogy gondolja át a döntését még egyszer, hiszen hatalmas nagy tehetség. Most Szikora Róbert is elmondta a véleményét.

Az R-GO frontembere nagyon jó kapcsolatot ápol Tóth Andival, mert ő volt a mentora a 2014-es X-Faktorban, valamint azóta is az énekesnő pótapaként tekint rá. Szikora Róbert és Tóth Andi a mai napig tartják a kapcsolatot, az énekesnő a tanácsokat is elfogadja a zenésztől. 

„Tudtunk egyébként már kommunikálni, próbáltam őt jobb belátásra bírni, de egyelőre nem sikerült. Bízom benne, hogy a személyes találkozón több eredményre jutok, mert az biztos, hogy nem fogom feladni”

- nyilatkozta Szikora Róbert a Blikknek, aki hozzátette, hogy lát reményt arra, hogy az énekesnő újra színpadra lépjen.

„Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek. Be fogja ő is látni, hogy zene nélkül sosem lesz igazán boldog. Ő egy világszínvonalú tehetség, akit a Jóisten is a színpadra teremtett”

- dicsérte Tóth Andit az R-GO frontembere.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)