Tóth Andi drámai bejelentést tett: erre senki sem számított

Tóth Andi a közösségi oldalán szólalt meg. 

2023. március 9., 13:07

Szerző:

Rossz hír a rajongóknak, ugyanis Tóth Andi egy hosszú videót tett közzé az Instagram-oldalán, ahol fontos bejelentést tett: befejezi az éneklést. A 2014-es X-Faktor győztese az évek alatt mindent megtett annak érdekében, hogy sikeres előadóművész legyen, de elmondása szerint az embereket és a sajtót mindig jobban érdekelte a teste, vagy éppen az, hogy kivel van párkapcsolatban. 

Az énekesnő elmondta, hogy a LEJTŐ című albumát végülis poénból csinálta meg, mert már ott tartott, hogy elhagyja az országot, de közben beütött a pandémia. Hozzátette, hogy 6 évvel az X-Faktor után elkezdett reménykedni, és lettek koncertjei. Az albumon sok dalt nem lehet rendesen érteni, mert Tóth Andi így élvezte énekelni. Az énekesnő elmondta, hogy a magyar nyelv gyönyörű, de a zenében nem mindig hangzik túl jól.

„Tök másra gondoltak az emberek, mint amikről szólnak ezek a dalok. Majd megpuszultam ezeken a koncerteken”

- vallotta be Tóth Andi, aki rájött, hogy valami hiányzik, mert nagyon rosszul érezte magát. 

„Rájöttem, hogy ami hiányzik az a hangom”

- mondta az énekesnő.

A Sztárban Sztár zsűritagja elmondta ismét, hogy tavalyi év decemberére elege lett. Régen csak az boldogította, hogy énekelhet, de észrevette, hogy most már inkább csak elvett belőle. 

„Igazából én még soha nem voltam boldog”

- folytatta a szívszorító sorokat Tóth Andi.

Tóth Andi azt is elmondta, hogy mit csinál az éneklés helyett: egy jó barátjával, Tóth Istivel egy közös kiadót csinálnak, ahol ő lett a kreatív igazgató. Valamint egy ruhamárkája is lett az énekesnőnek. 

A teljes videót itt tekintheti meg: 

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)