Tóth Andi élő adásban fakadt ki: Nem szeretem, ha nem arról van szó, amiről akarom, hogy szó legyen

Tóth Andi elérte az álmát: vasárnaptól végre zsűrizhet. De egyvalami miatt mégis húzta a száját.

2023. február 17., 11:51

Szerző:

Vasárnap este indul a Sztárban sztár következő évada megújult zsűrivel, amelynek két új tagja Tóth Andi és Marics Peti lesz. A fiatal szerelmespár ennek kapcsán ment el a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába pénteken, ahol az egyik műsorvezető, Istenes László végig azzal viccelt, hogy poénból azt a kérdést tette fel a kapcsolatuk elején álló két zenésznek, hogy mikor lesz az esküvőjük.

Talán ez a viccelődés is az oka lehetett annak, hogy Tóth Andi egy ponton kirohant a lapok ellen, megemlítve, hogy attól tart, hogy talán elvonja majd a figyelmet a produkciókról az, hogy ők szerelmespárként ülnek a zsűriben. Már az interjú elején megjegyzi, hogy bár még csak hónapok óta vannak együtt, nemhogy az esküvőről, hanem gyerekről is szokták őt kérdezni. Így fogalmaz:

„ismertek: én nem szeretem, ha nem arról van szó, amiről akarom, hogy szó legyen. És azt akarom, hogy arról legyen szó, hogy tök jól zsűrizek, a párom is tök jól zsűrizik, egyébként meg remek produkciók vannak és szórakoztatjuk a népet. És nem azt látom minden egyes újságban, hogy »a szerelmespár!« »Úristen!« »Hogy néztek egymásra!« »Megpuszilták egymást!« Ezektől én kivagyok.”

Tóth Andi azt is kifejti, hogy miután az X-Faktortól kezdve a Celeb vagyok, ments ki innenen keresztül a Dancing with the Starsig szinte valamennyi lehetséges realityt megjárta már versenyzőként, nagyon szeretett volna végre zsűrizni is valamelyik műsorban:

„nagy álmom volt. Valljuk be, ennél magasabb szint nem nagyon van ebben a szakmában. Nem volt kérdés, hogy elvállalom-e, de azért igen, erre húztam a számat, hogy ez itt már megint nem arról fog szólni, amiről kéne.

Alább lehet megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)