Tóth Andi arról vallott, milyen nehéz volt ez a nyár: Minden nap zokogtam és bőgtem

Tóth Andi a Hazatalálsz című sorozat forgatásának időszakáról vallott.

2023. január 12., 07:48

Szerző:

Tóth Andi tavalyi éve igen eseménydús volt, igaz, az énekesnő valamennyi éve eseménydús volt onnantól kezdve, hogy megnyerte az X-Faktort. 2022-ben mindenesetre egy új sorozatot kezdett forgatni Tóth Andi: a hamarosan bemutatandó Hazatalálszban kapta meg Orsi szerepét.

Amint egy friss videóban mondja, ez a szerep igen közel áll ahhoz, amilyen ő a való életben: egy vagány, vadóc, ráadásul szintén erdélyi lányról van szó, akinek tragédiák sújtják a családját. De ez nem jelenti azt, hogy így ne jelentett volna kihívást számára a forgatás:

„nehéz volt ez a nyár. Ugye már nyáron kezdtük el ezt forgatni, és egy zenésznek nyilván a nyár a legpörgősebb időszaka. Ráadásul idén mindent is elvállaltunk a covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, emellett hétköznap pedig forgattam ugye, amikor csak tudtam. Nyilván inkább ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak.”

Tóth Andi hozzáteszi, hogy nem sok ideje maradt az alvásra ebben az időszakban.

„Az utolsó két heti forgatásom volt a legnehezebb, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, és azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány... Fejben azt mentálisan átélni és ott lenni, nehéz volt lelkileg. Tényleg mindennap bőgtem és zokogtam, és átvettem azt a pszichó fejet meg elmét, ami ehhez kellett”

– meséli az énekesnő, hozzátéve, hogy amikor este ezek után hazatért a párjához, Marics Petihez, gyakran még mindig azon kattogott az agya, amit aznap a forgatáson csinálnia és mondania kellett. Itt a teljes interjú.

(Kiemelt kép: TV2/Hazatalálsz)