Tóth Andi trágár beszólást posztolt: Marics Peti és a szponzora most biztos nagyon nem örülnek

Tóth Andi pár keresetlen szóval figyelmeztette azokat a férfiakat, akik egy bizonyos meggondolatlanságot készülnek elkövetni.

2023. június 10., 06:21

Szerző:

Tóth Andi bizonyos termékeket nem hajlandó reklámozni, derül ki a héten közzétett Instasztorijából, amiből kisebb botrány lett.

„Üdvözöllek. Azért akartam beszélni veled ezen a szép borús napon, mert az elmúlt években több megkeresést is kaptunk, hogy reklámozzunk bizonyos sportesemények fogadásával kapcsolatos applikációt. Akkor beszéljünk erről! Ne basszál el többszáz..., több millió forintot arra, hogy vajon berúgnak-e egy labdát egy hálóba! Wow! Jól hangzik, tudom. Vegyél inkább egy süteményt a barátnődnek. Az csak ezer forint. Nincs mit!”

– mondja Tóth Andi követőinek dohányzás közben.

Fél nappal később, azaz péntek délelőtt ennyit tett még hozzá egy újabb, szintén automatikusan eltűnő videóban, megintcsak cigarettázva:

„jó reggelt, csajok. Úgy érzékeltem az üzeneteimből, hogy megsértettük a férfiak, fiúk érzéseit ezzel az előző videóval.”

A sztorival kapcsolatban a Blikk azt emelte ki, hogy Tóth Andi exe, Marics Peti nem sokkal később tett ki pont egy olyan szponzorált posztot, ami a sportfogadást reklámozza.

Mi viszont azt emeljük ki, hogy Tóth Andi előző exe, Szabó Ádám a sportfogadás függőjévé vált, még dalt is írt arról, milyen poklokat élt át és mekkora összegeket veszített a szerencsejáték-addikció következtében.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)