Tóth Andi megmutatta, hogy bánik a rottweilerével – hatalmas vita lett ebből a videóból

Tóth Andi fotót és videót is posztolt, kevesen állták meg reakció nélkül.

2023. május 22., 10:07

Szerző:

Tóth Andinak nemrégiben lett egy rottweilerje: a kutyát Bailey-nek keresztelték el.

Az énekesnő most egy fotót és egy videót posztolt arról, hogyan tanítgatta a kutyát a hétvégén, hogyan gyakorolt vele a kutyaiskolában.

Mint nagyjából bármi, amit Tóth Andi csinál, ez a poszt is ellentétes reakciókat váltott ki a kommentelőkből: volt, aki dicsérte a felelős kutyatartásért, más azonban kevésbé pozitív hozzászólást hagyott a posztban.

„Kedves Andi nagyon tisztellek, kedvellek! Mindig kiálltam érted! Van kutyám is ! De ne így kövessen... Máshogy tanítsd! Ne a lábad között... stb!”

– írja valaki, és a hozzászólásból nagy vita kerekedett, csakúgy, mint Kulcsár Edináéknál.

„És jutifali nélkül?? Úgy nem megy? Az gáz”

– teszi hozzá megint más, amire többen megjegyzik, hogy minden kutyát kezdetben jutalomfalattal tanítanak, még a legjobban képzett rendőrkutyákat is.

A többség azonban igen pozitív véleményen van a fentiek láttán, és nemcsak azok, akik Tóth Andi külsejére tettek megjegyzést:

„egy ilyen határozott és erős nőhöz pont illik ez a kutyus. Mert egy roti is erős és magabiztos társ. Jó páros vagytok. Bailey az, aki mellett boldog vagy, ez átjön...”

Még egy elismerő komment, ami amellett érvel, hogy Tóth Andi a felelős kutyatartók közé tartozik, hiszen kutyaiskolába vitte a rottweilerét:

„édesem, te aztán semmit nem veszel félvállról! Ahogy a kutyusoddal bánsz, nemcsak simán a felelősségteljes viselkedésed tükrözi, hanem a valódi éned is, aki ettől még szerethetőbbé válik! Remélem, a megkeseredett kommentelők, akik folyamatosan kritizálnak, vannak annyira értelmesek, hogy belátják, aki a kutyusát ennyire szereti rossz ember nem lehet, bármennyire is szeretnék ezt hinni róla!”

További kutyás videókat lehet megnézni hétfő estig Instasztoriban Tóth Andinál.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)