Szabó Ádám milliókat veszített: Ciki volt átverni a szüleimet, a barátaimat

Online sportfogadás: Curtis reklámozza, Szabó Ádám függő lett tőle.

2022. március 9., 13:44

Szerző:

Szabó Ádám volt az egyik vendége szerdán a Reggeli című műsornak az RTL Klubon. A Csillag születikből megismert, most 29 éves énekes előző este egy nőnapi fellépésen elrontotta a gyomrát, ezért jelentkezett be Skype-on keresztül, de alapvetően azért szerepelt az adásban, hogy új daláról és annak szomorú hátteréről meséljen.

A yesyes nevű együttessel adták ki a napokban az Egyszerű pénz című számot, amiben Szabó Ádám a szerencsejáték-függőségéről énekel. Amint a műsorban elmondja, a második koronavírus-hullám miatti lezárásokat pont akkor vezették be, amikor ő megnyerte a Sztárban sztár legutóbbi évadát 2020 novemberében. Ezek után nem volt munkája, ki sem mehetett a lakásból, és valahogy rászokott az online sportfogadásra.

Mint mondja, milliókat veszített a szerencsejátékon, általában foci- és teniszmeccsek eredményére fogadott. Elmeséli, mennyire elszigetelte a külvilágtól, hogy minden gondolatát csak a fogadás foglalta le, sőt, bevallja, szeretteinek is hazudott a szenvedélye miatt:

„nagyon ciki volt átverni a szüleimet, a barátaimat. Tényleg, ez egy átverés, egy hazugság volt, velük szemben is és magukkal szemben is. Soha többet nem akarok így hazudni a szeretteimnek se és magamnak se.”

Szabó Ádám elmondja, hogy a függőségből az volt számára a kiút, hogy végül őszintén beszélt róla és segítséget kért – most már újra csak a sport iránti érdeklődés miatt nézi a meccseket, nem fogad többet. Íme a vonatkozó adásrészlet.

A téma azért különösen érdekes, mert Szabó Ádám jó barátságban van Curtisszel, a rapperrel. Tavaly közös számuk jelent meg Ez vagyok én címmel.

Nos, amíg Szabó Ádám új, Egyszerű pénz című számában az online fogadás ellen kampányol, addig Curtis az alábbi posztban Easy Money szlogennel éppen, hogy reklámozza az online sportfogadást – a szolgáltatást, ami haverjánál függőséget okozott.

Íme Szabó Ádám és együttese klipje.

Milliók

G.w.M. 25 milliós adóssággal hagyja el a családját

Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, mennyit keresett 2021-ben

Nem tud megegyezni Törőcsik Mari többmilliós hagyatékáról a színésznő lánya és örökbe fogadott fia

(Kiemelt kép: Szabó Ádám Instagramja)