Napi horoszkóp, 2023. június 22.: a Mérleg nagy titkokba leshet bele, a Skorpió nagyot lép előre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. június 21., 20:04

Szerző:

Túl vagyunk a nyári napfordulón, de ezzel a csütörtökkel megkezdődik a Rák hava. Olvassa el a friss napi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Belobbanásveszélyes helyzetbe kerül ma a Kos. Legyen különösen óvatos és figyelmes ma, legyen mindig tudatában annak, ami a környezetében történik, és így elkerülheti, hogy a felszín alatti feszültség a felszínre törjön. Közel áll egy élesebb konfliktushelyzethez, jobban teszi, ha ma mindent megtesz azért, hogy a dolog ne élesedjen tovább.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy negatív kritika kissé lelombozza, de elsősorban csak az tudatosodik ezáltal az epizód által önben, hogy ki az, akinek a véleménye igazán számít. Pozitív dolgok szintén történnek majd a mai napon szép számmal, vegye észre azokat is!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagy átrendeződés várható a munkahelyén, szüksége lesz az alkalmazkodókészségére ezen a napon! Könnyen lehet azonban, hogy az átrendeződés ebben a formában nem lesz végleges, szóval lehet, hogy tovább bonyolódnak majd az események idővel.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap eseményei, illetve főleg egy konkrét esemény mély nyomot hagy majd a Rákban. Hosszú időre alakíthatja, befolyásolhatja a gondolatait, érzelmeit, amit ma megtapasztal, tehát legyen nyitott és figyelmes!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak ma olyan emberekre van szüksége, akik osztják a véleményeit és gondolkodásmódját. Nem a konfrontálódás, az új területek felfedezésének napja ez a csütörtök, most a kifelé kacsingatás helyett inkább arra koncentráljon, amiben éppen benne van legközelebbi barátjaival, családtagjaival.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez a nap nem feltétlenül a direkt módszerek napja, figyelmezteti a horoszkóp a Szüzet. Ha a nyílt és egyenes kommunikációval nem ér célba, még nincs minden veszve, mert ma a háttérből irányításnak kedveznek a csillagok, ha önről van szó. Legyen azonban résen: nem lehet, hogy önt is befolyásolni akarja valaki?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezt az egyébként igencsak spirituális napot némi szervezetlenség fenyegeti. Ha azonban energiát fektet abban, hogy a dolgok a megfelelő ütemben folyjanak a megfelelő mederben, egy gyönyörű napot szerezhet magának, amelyben különleges megérzéseinek köszönhetően más dimenziók titkaiba is beleleshet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napra azt jelzi a horoszkóp a Skorpió számára, hogy kitűzött céljának elérése érdekében tehet egy nagy lépést előre. A semmittevés nem fog jól esni ezen a csütörtökön, ma megvan önben az energia, ön mellett áll a szerencse, hasson, alkosson!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különleges intellektust és karizmát kap mára a Nyilas a csillagoktól: a meggyőzőképessége máskor is erős, de ma aztán különösen. Egy dologra azonban vigyázzon: a nap random eseményei könnyen elvonják a figyelmét, szóval legyen tudatában annak, hogy az igazán fontos dolgokra kell fókuszálnia!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy egykor fájdalmas pontra tapint ma megint rá valaki: azt fogja ezáltal megállapítani, hogy bár felejteni nem felejtett, a seb már begyógyult, új fájdalmat már nem érez. Persze ettől még érdemes elgondolkodnia azon, hogy az illető vajon véletlenül vagy valamilyen ösztöntől vezérelve tapintott-e rá erre a bizonyos pontra.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy hír összehozza a családot, minél több családtagjával lép ma kapcsolatba, annál jobb. Jó nap ez a Vízöntő számára, hogy megélje az összetartozást a szeretteivel, hogy tudatosítsa magában, mennyi energiát és szeretetet kap tőlük.

Halak (02.19.–03.20.)

Lehet, hogy nem is lesz egy konkrét, külső kiváltó oka, de mélyen felkavarodnak ma a Halakban az érzelmek. Szenvedéllyel, élettel teli nap lesz ez a Halak számára, (egyelőre) ne elemezze agyon azt, ami éppen történik, csak élje meg, legyen benne, ne kívülről szemlélje, ami önnel történik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)