Tóth Andinak eleget lett az ítélkező emberekből: Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert

Tóth Andi a közösségi oldalára posztolt. 

2023. október 3., 09:01

Szerző:

Tóth Andi egy igen megosztó személyiség hazánkban, és bizony a közösségi oldalakon is kap hideget-meleg egyaránt. Nemrég az énekesnő egyik posztjába szintén belekötöttek, ezért utána ő fontos üzenetet fogalmazott meg az ítélkezéssel kapcsolatban. 

„Tudom, hogy tök nehéz leküzdeni azt, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik, márpedig én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, akkor az az ember primitív. És ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, akkor az valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az akkor intelligens. Ez nem biztos”

– mondta az énekesnő az Instagramon, amit az nlc.hu szúrt ki.

Tóth Andi kifejtette azt is, hogy habár neki sincs érettségije, de büszke magára, mert lett egy karrierje, és eltartja magát.

„Ebben az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy »És érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív!«. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni-olvasni, nulla tisztelet, semmi. Valahogy végiglökdösték a tanárok a seggét. Szóval nem lehet ebből megállapítani. Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok”

– magyarázta az énekesnő.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)