Tóth Andira kiakadtak a TV2 munkatársai: ezzel húzta ki a gyufát az énekesnő

Volt olyan TV2-es munkatárs, aki sírt Tóth Andi miatt.

2023. szeptember 20., 08:21

Szerző:

Tóth Andi volt az egyik húzóneve a Hazatalálsz című TV2-es sorozatnak. Az ebben az esetben színészi kvalitásait megcsillantó énekesnő januárban beszélt az első évad forgatásának nehézségeiről, mint mondja, nagyon nehéz időszak volt ez az életében.

Szerda hajnalban a Bors című kiadvány holnapján jelent meg egy cikk, ami azt állítja, hogy a forgatás nemcsak Tóth Andi részére volt nehéz időszak. Mindezt a hot! magazin szerkesztőségébe érkezett „biztos forrásból származó információ” alapján állítják, ami a lap mai számának címlapján is látható.

Ez a bizonyos biztos forrás többek között a következőket állítja:

„többször is, talán összesen négyszer veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot, a menedzsere útján, betegségre hivatkozva. Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat.”

Azt nem tudjuk, hogy a forgatás összesen mennyi ideig tartott, így nehéz felmérni annak az információnak a súlyát, hogy az énekesnő X idő alatt négyszer betegedett meg, az mindenesetre egyértelműen barokkos túlzásnak tűnik, hogy Tóth Andi miatt a sorozaton dolgozók „léte” került volna bizonytalanságba. Akármi is az igazság, a lap azt is állítja, hogy a hiányzásokra-betegségekre tekintettel felmerült, hogy az énekesnőt lecserélik, tartottak meghallgatásokat a szerepére, de végül mégis ő maradt a sorozatban. És az is biztos, hogy a csatornával sem lett örök harag a dologból, hiszen bár elvileg visszavonult, pont a múlt hétvégén tűnt fel Tóth Andi a TV2-n.

Tóth Andi egyelőre nem reagált a fentiekre, de ismerve őt nem kizárt, hogy posztol majd egy újabb kirohanást a témában.

(Kiemelt kép: TV2/Hazatalálsz)